Després de l’èxit de la primera edició, l’any 2021, del 26 de maig al 18 de juny se celebra la segona edició de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú. La ruta uneix les propostes gastronòmiques de 8 restaurants d’alta gamma de la capital del Garraf amb els vins de 15 cellers de la DO Penedès. Una sèrie de sopars maridatges permeten maridar la gran riquesa de la gastronomia que es cuina a Vilanova i la Geltrú, amb l’excel·lència i la diversitat dels vins que s’elaboren a la DO Penedès.
15 cellers DO Penedès i 8 restaurants de Vilanova
En aquesta segona edició de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú, hi participaran 15 cellers de la DO Penedès: Albet i Noya, Alsina & Sardà, AT Roca, Avgvstvs Forum, Aymar, Celler Hospital de Sitges, Finca Viladellops, Giró Ribot, Molí Parellada, Naveran, Parés Baltà, Propietat d’Espiells, Puig Batet, Sumarroca i U Mes U.
Cada experiència gastronòmica té un preu d’entre 45 € i 55 €. Després del gran èxit de la primera edició, es recomana reservar taula posant-se en contacte directament amb el restaurant on tindrà lloc el sopar maridatge al qual es vulgui assistir. Tota la informació es pot consultar a la web de la DO Penedès (www.dopenedes.cat).