Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopar de Nadal del CUINA, exclusiu per a subscriptors

Serà el dimecres 15 de desembre al restaurant Òleum, al MNAC, amb les millors vistes sobre Barcelona, i amb un menú maridat amb DO Cava. Les places són limitades!

Sopar de Nadal CUINA

Sopar de Nadal CUINA

Perquè tenim moltes ganes de celebrar el Nadal i perquè volem cloure de la millor manera l'any del nostre 20è aniversari, el CUINA us convida a un sopar de Nadal exclusiu per a subscriptors al restaurant Òleum, de Barcelona, maridat amb DO Cava. Hi assistirà tot l’equip de la revista i alguns dels nostres col·laboradors, com la xef Carme Ruscalleda i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanès.

Serà una nit molt especial, perquè posarem la cirereta als actes de celebració dels vint anys de la revista i perquè volem compartir amb tots vosaltres, de primera mà, alguns dels projectes del CUINA que estem preparant per al 2022. 

Places limitades

La trobada se celebrarà el dimecres 15 de desembre al restaurant Òleum, del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), que ens oferirà un menú especial maridat amb DO Cava i des d'on gaudirem de les millors vistes sobre la ciutat de Barcelona. El preu del sopar exclusiu és de 39 euros per persona i les places són limitades, per estricte ordre d'inscripció. Cada subscriptor pot venir amb un acompanyant.

Menú maridat amb DO Cava 

El menú consta d'un primer plat a triar entre el caneló gegant de rostit amb beixamel de ceps i trompetes o l'amanida de llagostins amb patata nova i vinagreta de cítrics. De segon, es pot escollir entre la cassoleta de peix amb safrà i la 'tagliatta' de vedella amb Parmentier de patata trufada amb suc. I, de postres, torrons i neules. Tot, acompanyat de pa rústic de pagès i amb caves de la DO Cava. Durant tot el sopar, un sommelier explicarà als comensals les possibilitats de maridatges gastronòmics amb cava.

Apunteu-vos-hi!

Els subscriptors rebreu un enllaç per poder reservar la vostra plaça. Ens fa molta il·lusió compartir aquest àpat exclusiu amb tots vosaltres: no us el perdeu. Hi haurà una taula amb caves per donar-vos la benvinguda i moltes més sorpreses!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto