Perquè tenim moltes ganes de celebrar el Nadal i perquè volem cloure de la millor manera l'any del nostre 20è aniversari, el CUINA us convida a un sopar de Nadal exclusiu per a subscriptors al restaurant Òleum, de Barcelona, maridat amb DO Cava. Hi assistirà tot l’equip de la revista i alguns dels nostres col·laboradors, com la xef Carme Ruscalleda i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanès.
Serà una nit molt especial, perquè posarem la cirereta als actes de celebració dels vint anys de la revista i perquè volem compartir amb tots vosaltres, de primera mà, alguns dels projectes del CUINA que estem preparant per al 2022.
Places limitades
La trobada se celebrarà el dimecres 15 de desembre al restaurant Òleum, del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), que ens oferirà un menú especial maridat amb DO Cava i des d'on gaudirem de les millors vistes sobre la ciutat de Barcelona. El preu del sopar exclusiu és de 39 euros per persona i les places són limitades, per estricte ordre d'inscripció. Cada subscriptor pot venir amb un acompanyant.
Menú maridat amb DO Cava
El menú consta d'un primer plat a triar entre el caneló gegant de rostit amb beixamel de ceps i trompetes o l'amanida de llagostins amb patata nova i vinagreta de cítrics. De segon, es pot escollir entre la cassoleta de peix amb safrà i la 'tagliatta' de vedella amb Parmentier de patata trufada amb suc. I, de postres, torrons i neules. Tot, acompanyat de pa rústic de pagès i amb caves de la DO Cava. Durant tot el sopar, un sommelier explicarà als comensals les possibilitats de maridatges gastronòmics amb cava.
Apunteu-vos-hi!
Els subscriptors rebreu un enllaç per poder reservar la vostra plaça. Ens fa molta il·lusió compartir aquest àpat exclusiu amb tots vosaltres: no us el perdeu. Hi haurà una taula amb caves per donar-vos la benvinguda i moltes més sorpreses!