Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sumarroca presenta dues noves varietats d'oli prèmium de Molí Coloma

I també la nova anyada, amb imatge renovada, dels monovarietals d'arbequina, arbosana i koroneiki

Collita d'olives a Molí Coloma

Collita d'olives a Molí Coloma Sergio Ros

El director general de Sumarroca, Joaquim Tosas, ha presentat aquesta setmana els nous olis d'oliva verge extra Molí Coloma, la Boella, en un acte que va tenir lloc al Saló dels Miralls del Liceu de Barcelona, durant el qual es va fer un tast-formació  a càrrec del tast-formador Gregorio Arranz i el Mestre d'Almazara de Molí Coloma, Albert Hinojosa. Es van presentar les dues noves varietats prèmium de Molí Coloma, el de Finca el Peiró i el de Finca Santa Creu. Així mateix, es va donar a conèixer la nova anyada, amb imatge renovada, dels olis monovarietals de Molí Coloma: arbequina, arbosana i koroneiki. L'arbequina recorda l'ametlla, el tomàquet i la poma; l'arbosana, la figuera, el fonoll i la nou, mentre que el koroneiki ens fa pensar en herba fresca, plàtan verd i carxofa.

Olis Sumarroca

Els dos nous olis prèmium són olis de finca, que capten l'essència d'un terrer únic. El de Finca Santa Creu s'elabora íntegrament amb olives procedents de la finca Santa Creu de Creixà a Piera (Anoia). El resultat és un oli d'aromes delicades, una essència única i un gust immillorable. En el cas de l'oli Finca el Peiró, les olives provenen de la zona de Cabacés, al Priorat.

A Molí Coloma elaboren oli d'oliva verge extra prèmium fent una acurada selecció de la matèria primera i amb el compromís per l'excel·lència del producte. La presentació dels nous olis va acabar amb una copa de cava Núria Claverol Homenatge, presentat per Mercè Sumarroca, sommelier de la casa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto