El director general de Sumarroca, Joaquim Tosas, ha presentat aquesta setmana els nous olis d'oliva verge extra Molí Coloma, la Boella, en un acte que va tenir lloc al Saló dels Miralls del Liceu de Barcelona, durant el qual es va fer un tast-formació a càrrec del tast-formador Gregorio Arranz i el Mestre d'Almazara de Molí Coloma, Albert Hinojosa. Es van presentar les dues noves varietats prèmium de Molí Coloma, el de Finca el Peiró i el de Finca Santa Creu. Així mateix, es va donar a conèixer la nova anyada, amb imatge renovada, dels olis monovarietals de Molí Coloma: arbequina, arbosana i koroneiki. L'arbequina recorda l'ametlla, el tomàquet i la poma; l'arbosana, la figuera, el fonoll i la nou, mentre que el koroneiki ens fa pensar en herba fresca, plàtan verd i carxofa.
Els dos nous olis prèmium són olis de finca, que capten l'essència d'un terrer únic. El de Finca Santa Creu s'elabora íntegrament amb olives procedents de la finca Santa Creu de Creixà a Piera (Anoia). El resultat és un oli d'aromes delicades, una essència única i un gust immillorable. En el cas de l'oli Finca el Peiró, les olives provenen de la zona de Cabacés, al Priorat.
A Molí Coloma elaboren oli d'oliva verge extra prèmium fent una acurada selecció de la matèria primera i amb el compromís per l'excel·lència del producte. La presentació dels nous olis va acabar amb una copa de cava Núria Claverol Homenatge, presentat per Mercè Sumarroca, sommelier de la casa.