Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres alternatives per cuinar el llenguado

CUINA.CAT

17/07/2023

Un peix pla senzill de preparar, però no per això menys valorat, gastronòmicament. La rendibilitat de la seva carn blanca i la facilitat d’extreure’n les espines el converteixen en una menja marina molt apreciada per tot tipus de consumidors: és fàcil de menjar i de digerir. Segurament, l’heu tastat fet à la meunière –la clàssica recepta francesa–, però aquí us en proposem tres opcions de formats diferents: en filets a la grenoblesa –un plat també francès, amb la mantega com a protagonista–, sencer al forn, i enrotllat i farcit amb forma de turbants. Us sorprendran!

01 Filets de llenguado a la grenoblesa

Filets de llenguado a la grenoblesa

Filets de llenguado a la grenoblesa

Una recepta clàssica, amb contrastos en les textures i un sabor contundent i fresc alhora. Demaneu els millors talls de llenguado a la vostra peixateria de confiança i gaudiu d’un plat al més pur estil francès.

02 Llenguado sencer al forn amb llorer, mostassa i farigola

Llenguado sencer al forn amb llorer, mostassa i farigola

Llenguado sencer al forn amb llorer, mostassa i farigola

Una bona manera de preparar el llenguado en un àpat en família o amb amics és cuinar-lo sencer al forn. D’aquesta manera, s’aprofita tot el peix i es pot posar al plat l’acompanyament que més us agradi.

03 Polpetes de llenguado amb gambes i salsa de cava

Polpetes de llenguado amb gambes i salsa de cava

Polpetes de llenguado amb gambes vermelles i salsa de cava

Una alternativa a les receptes més tradicionals és preparar el llenguado en polpetes amb gambes i salsa de cava. Un plat que serveix com a principal en un àpat i que també es pot preparar en format més petit com a tapa per compartir. Una solució adaptable per als que vulguin una recepta més innovadora.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto