CUINA.CAT
25/07/2024Un peix pla senzill de preparar, però no per això menys valorat, gastronòmicament. La rendibilitat de la seva carn blanca i la facilitat d’extreure’n les espines el converteixen en una menja marina molt apreciada per tot tipus de consumidors: és fàcil de menjar i de digerir. Segurament, l’heu tastat fet à la meunière –la clàssica recepta francesa–, però aquí us en proposem tres opcions de formats diferents: en filets a la grenoblesa –un plat també francès, amb la mantega com a protagonista–, sencer al forn, i enrotllat i farcit amb forma de turbants. Us sorprendran!
Filets de llenguado a la grenoblesa
Una recepta clàssica, amb contrastos en les textures i un sabor contundent i fresc alhora. Demaneu els millors talls de llenguado a la vostra peixateria de confiança i gaudiu d’un plat al més pur estil francès.
Llenguado sencer al forn amb llorer, mostassa i farigola
Una bona manera de preparar el llenguado en un àpat en família o amb amics és cuinar-lo sencer al forn. D’aquesta manera, s’aprofita tot el peix i es pot posar al plat l’acompanyament que més us agradi.
Polpetes de llenguado amb gambes i salsa de cava
Una alternativa a les receptes més tradicionals és preparar el llenguado en polpetes amb gambes i salsa de cava. Un plat que serveix com a principal en un àpat i que també es pot preparar en format més petit com a tapa per compartir. Una solució adaptable per als que vulguin una recepta més innovadora.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.