Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tres còctels de rom per acabar l'estiu amb alegria

Suavitzeu la tornada a la rutina amb uns combinats refrescants i originals

01/09/2021

Amb l'arribada del setembre, la majoria de nosaltres tornem a la rutina i comencem un nou curs laboral, però nosaltres volem que ho feu amb alegria i recordant els bons moments viscuts aquest estiu. Per això, us proposem tres còctels de rom refrescants, originals i divertits per gaudir-ne en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

01 Còctel de síndria

Còctel de síndria

Granissat de síndria

Comencem amb un combinat granissat d'una de les nostres fruites d'estiu preferides: la síndria. Només cal afegir-hi un bon raig de rom, una mica de sucre i el toc cítric del suc de llimona, i a refrescar-se!

02 Un còctel de rom

Un còctel de rom

Sorra, sol i platja

La segona proposta que us fem us transportarà a la platja. Un còctel fàcil d'elaborar i molt ric en matisos. Tot i que la base és la remolatxa, també trobareu els sabors exòtics del coco i la pinya, amb els tocs sorprenents de la canyella i el cacau. Tornareu virtualment a la vostra platja somiada!

03 Un còctel refrescant

Un còctel refrescant

A la fresca

I acabem amb un combinat soprenent i molt refrescant, tal com el seu nom indica. Un còctel que combina el rom i la cervesa, però amb un toc tardorenc, que ens ofereix el licor de castanyes. La cirereta de la preparació és l'inesperat suc de litxi. Gaudiu-lo mentre recordeu els dies de vacances!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: