Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

TV3 estrena 'Alimentar el futur'

El documental, produït per Som*, dona el tret de sortida a les activitats que es faran des d'aquest cap de setmana a Barcelona i l'àrea metropolitana vinculades a la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible

'Alimentar el futur' s'estrena aquest dimarts, 12 d'octubre

'Alimentar el futur' s'estrena aquest dimarts, 12 d'octubre

La crisi climàtica que vivim té molt a veure amb el que mengem cada dia, i cada cop són més els estudis científics que alerten que cal fer-hi alguna cosa de manera urgent, especialment des de les ciutats i les seves àrees metropolitanes. El documental 'Alimentar el futur', que s'estrena demà a les 23.10 h a TV3, aborda aquesta qüestió a partir de diverses experiències gestades a Barcelona i el seu voltant, aprofitant que enguany la ciutat és la Capital de l'Alimentació Sostenible. 

 

 

El documental mostra els problemes derivats del sistema alimentari actual, des de malalties i epidèmies a contaminació, passant per l'empobriment de la dieta o la precarietat laboral. Davant d'aquest panorama, se segueixen diverses experiències de la cadena alimentària, que ens mostren que una altra manera d'alimentar-se és possible.

Pagesos, pescadors, cuiners, distribuïdors o consumidors ens mostren el seu dia a dia, i com la seva experiència ja no és un fet aïllat sinó una opció generalitzable que busca canviar el sistema alimentari. Al costat d'aquestes experiències, el documental dona veu a diversos experts en l'àmbit de l'alimentació, com la xef Carme Ruscalleda, l'activista rural Vanesa Freixa, el director de la Fundació Alícia Toni Massanés o l'epidemiòleg Carlos Alberto González.

MERCAT 3

L'emissió del documental 'Alimentar el futur' donarà el tret de sortida a les múltiples activitats que es faran aquest cap de setmana a Barcelona i l'àrea metropolitana vinculades a la capitalitat mundial de l’Alimentació Sostenible, i que clourà el fòrum d'experts mundials que es farà el proper 19 d'octubre.  

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto