Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

TV3 estrena 'Alimentar el futur'

El documental, produït per Som*, dona el tret de sortida a les activitats que es faran des d'aquest cap de setmana a Barcelona i l'àrea metropolitana vinculades a la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible

'Alimentar el futur' s'estrena aquest dimarts, 12 d'octubre

'Alimentar el futur' s'estrena aquest dimarts, 12 d'octubre

La crisi climàtica que vivim té molt a veure amb el que mengem cada dia, i cada cop són més els estudis científics que alerten que cal fer-hi alguna cosa de manera urgent, especialment des de les ciutats i les seves àrees metropolitanes. El documental 'Alimentar el futur', que s'estrena demà a les 23.10 h a TV3, aborda aquesta qüestió a partir de diverses experiències gestades a Barcelona i el seu voltant, aprofitant que enguany la ciutat és la Capital de l'Alimentació Sostenible. 

 

 

El documental mostra els problemes derivats del sistema alimentari actual, des de malalties i epidèmies a contaminació, passant per l'empobriment de la dieta o la precarietat laboral. Davant d'aquest panorama, se segueixen diverses experiències de la cadena alimentària, que ens mostren que una altra manera d'alimentar-se és possible.

Pagesos, pescadors, cuiners, distribuïdors o consumidors ens mostren el seu dia a dia, i com la seva experiència ja no és un fet aïllat sinó una opció generalitzable que busca canviar el sistema alimentari. Al costat d'aquestes experiències, el documental dona veu a diversos experts en l'àmbit de l'alimentació, com la xef Carme Ruscalleda, l'activista rural Vanesa Freixa, el director de la Fundació Alícia Toni Massanés o l'epidemiòleg Carlos Alberto González.

MERCAT 3

L'emissió del documental 'Alimentar el futur' donarà el tret de sortida a les múltiples activitats que es faran aquest cap de setmana a Barcelona i l'àrea metropolitana vinculades a la capitalitat mundial de l’Alimentació Sostenible, i que clourà el fòrum d'experts mundials que es farà el proper 19 d'octubre.  

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: