Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, la convocatòria per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada al porc. Aquest és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica, de Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar la vuitena edició del certamen. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.
Com sempre, el nostre propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, a Manlleu i animem tots els lectors i lectores de la revista a participar-hi. Per això, només cal que ens envieu una recepta que contingui porc entre els ingredients. L'equip del CUINA triarem les finalistes i, d’entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres guanyadores, una per a cada categoria del concurs: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.
A més, els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen un àpat conjunt amb l'equip del CUINA.
El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 25 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a cmelia@som.cat