Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna el concurs de receptes del Dia CUINA!

Envieu-nos la vostra recepta elaborada amb porc i podreu guanyar premis molt interessants i acompanyar-nos el 5 d'octubre a Manlleu amb activitats exclusives

Els finalistes de l'edició del 2018

Els finalistes de l'edició del 2018

Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, la convocatòria per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada al porc. Aquest és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmicade Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar la vuitena edició del certamen. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.

Com sempre, el nostre propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, a Manlleu i animem tots els lectors i lectores de la revista a participar-hi. Per això, només cal que ens envieu una recepta que contingui porc entre els ingredients. L'equip del CUINA triarem les finalistes i, d’entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres guanyadores, una per a cada categoria del concurs: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.

A més, els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen un àpat conjunt amb l'equip del CUINA.

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 25 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a cmelia@som.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto