Troba la teva recepta

Torna el concurs de receptes del Dia CUINA!

Envieu-nos la vostra recepta elaborada amb porc i podreu guanyar premis molt interessants i acompanyar-nos el 5 d'octubre a Manlleu amb activitats exclusives

Els finalistes de l'edició del 2018

Els finalistes de l'edició del 2018

Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, la convocatòria per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada al porc. Aquest és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmicade Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar la vuitena edició del certamen. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.

Com sempre, el nostre propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, a Manlleu i animem tots els lectors i lectores de la revista a participar-hi. Per això, només cal que ens envieu una recepta que contingui porc entre els ingredients. L'equip del CUINA triarem les finalistes i, d’entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres guanyadores, una per a cada categoria del concurs: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.

A més, els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen un àpat conjunt amb l'equip del CUINA.

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 25 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a cmelia@som.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto