Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna el concurs de receptes del Dia CUINA!

Envieu-nos la vostra recepta elaborada amb porc i podreu guanyar premis molt interessants i acompanyar-nos el 5 d'octubre a Manlleu amb activitats exclusives

Els finalistes de l'edició del 2018

Els finalistes de l'edició del 2018

Un any més arriba el Dia CUINA i, enguany, la convocatòria per participar en el Concurs de Receptes de la revista està dedicada al porc. Aquest és un dels dos ingredients principals de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmicade Manlleu, en el marc de la qual tornem a convocar la vuitena edició del certamen. Podeu fer propostes de receptes de tota la vida, de ben originals i saludables.

Com sempre, el nostre propòsit és aplegar el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 5 d'octubre, a Manlleu i animem tots els lectors i lectores de la revista a participar-hi. Per això, només cal que ens envieu una recepta que contingui porc entre els ingredients. L'equip del CUINA triarem les finalistes i, d’entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres guanyadores, una per a cada categoria del concurs: cuina creativa, cuina tradicional i cuina saludable.

A més, els finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouen un àpat conjunt amb l'equip del CUINA.

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 25 de setembre. Podeu enviar les vostres receptes a cmelia@som.cat

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: