Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Torna la Verema del Cava

9 cellers del Penedès i d'Alella s'uneixen per oferir un conjunt d'ofertes enoturístiques

Cava en pícnic

Cava en pícnic

Torna la Verema del Cava. Per això, un grup de cellers s'han unit per oferir activitats enoturístiques. Agustí Torelló Mata, Alta Alella, Codorníu, Giró del Gorner, Juvé & Camps, Pagès Entrena, Segura Viudas, Sumarroca i Vilarnau obriran les portes des del pròxim 29 d'agost al 20 de setembre.

Totes les activitats de la Verema del Cava tindran lloc a l'aire lliure, en aforaments reduïts i amb reserva. Tanmateix, tots els cellers compleixen la Guia d'especificacions per a cellers en matèria d'enoturisme davant la covid-19, elaborada per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, avalada pel Ministeri de Sanitat i la Secretaria d'Estat de Turisme.

Les activitats de la Verema del Cava

El tret de sortida tindrà lloc dissabte, 29 d'agost, al celler Codorníu, amb una visita a les seves instal·lacions i un dinar als Jardins, inaugurats recentment. El dissabte 5 de setembre serà el torn d'Alta Alella, que a primera hora del matí oferirà una sessió de ioga i esmorzar a les vinyes del Paratge Qualificat Vallcirera amb vistes al mar. L'endemà, Vilarnau ens convidarà a trepitjar raïm, tal com ho feien els nostres avantpassats. La seva proposta acabarà amb un esmorzar-dinar entre vinyes. El dia 12 de setembre, dos cellers seguiran amb les seves propostes. Per una banda, a Juvé & Camps es farà un tast únic de les diferents varietats de raïm així com un tast dels seus caves varietals, tot acompanyat d'un esmorzar entre vinyes. Per altra banda, des de Segura Viudas proposen una visita molt especial que també combina verema, natura i gastronomia.

La darrera setmana de la Verema del Cava hi haurà quatre activitats. El divendres 18 de setembre, Sumarroca oferirà una passejada amb tast per les seves parcel·les, que acabarà amb cava i pica-pica mentre es gaudeix de la posta de sol (aquesta activitat és solidària i part de la recaptació anirà a La Marató de TV3, dedicada a la covid-19). L'endemà, el celler Pagès Entrena organitzarà un maridatge vora el riu amb formatges prèmium. Al vespre, al celler Agustí Torelló Mata se celebrarà un sopar de verema a les seves caves amb l'acompanyament del foc de les fil·loxeres de Sant Sadurní. Finalment, el dia 20, el celler Giró del Gorner organitzarà un tast de mostos de la collita 2020 i tots els assistents podran gaudir d'un esmorzar-dinar sota els arbres amb vista a les vinyes acompanyat dels seus millors caves. Un grapat d'activitats per gaudir, amb totes les mesures de seguretat, de la Verema del Cava.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: