Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Villa Bugatti programa concerts gastronòmics

La finca de Cabrera de Mar organitza experiències gastromusicals a l’aire lliure

Villa Bugatti

Villa Bugatti

Ajudar a rellançar l’activitat cultural i gastronòmica del Maresme. És l’objectiu principal que s’han marcat els de la finca Villa Bugatti, a Cabrera de Mar, a l’hora de programar les Nits de Villa Bugatti, un cicle musical en què cada concert s’acompanya d’un menú degustació inspirat en el repertori musical de la nit. Una experiència musical i gastronòmica que permet als assistents fusionar els sentits del gust i l’oïda per endinsar-se en els universos d’artistes ben diferents: Blaumut, Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme, Daniel Ligorio i Manu Guix. 

Els menús gastronòmics han estat ideats pel xef Toni Vallory i seran elaborats principalment amb productes de proximitat. Els encarregats de donar el tret de sortida seran els Blaumut, que enguany presenten nou disc, 0001. El menú degustació tindrà com a primer entrant un tast de “pa amb oli i sal” com a homenatge a una de les cançons emblemàtiques de la formació musical i el tancarà per postres un “camí d’herba amb gelat de menta fresca amb gira-sols que busquen la llum”.

El divendres 24 de juliol serà el torn de l’intèrpret de música clàssica Daniel Ligorio, que amb un piano de cua interpretarà obres de Manuel de Falla i Claude Debussy mentre els assistents degusten plats com un “croque Monsieur de pasta choux”. Cinc dies després, el 29 de juliol, arribaran a Villa Bugatti l’humorista Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme per fer un assaig general obert abans de l’actuació prevista al Festival Cruïlla Barcelona. Un espectacle original i divertit que anirà acompanyat d’un tast gastronòmic amb taules de bufets de productes de la terra. La programació del mes de juliol la tanca el compositor, director musical i intèrpret Manu Guix, que actuarà el 31 de juliol. Els assistents podran degustar, entre molts altres plats, una “poma DO Girona farcida de brandada de bacallà, pèsols i mel de vermut” inspirada en la peça El rock de Vilassar de Mar.

Al web podeu consultar horaris i menús, i comprar les entrades.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto