Amb la finalitat de "defensar el producte de proximitat, els productors de l'arròs de Pals i la cuina gironina", el col·lectiu Girona Bons Fogons ha posat en marxa les 14es Jornades de l'Arròs de Girona, en què l'arròs i la cuina de proximitat són els protagonistes durant la primera quinzena de desembre. Amb un tast d'arròs popular a l'entrada del Mercat del Lleó, els cuiners van donar el tret de sortida a la campanya que es durà a terme de l'1 al 15 de desembre.
Arrossos personals als restaurants adherits
Amb aquesta iniciativa, el col·lectiu Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i, també, en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Durant aquesta campanya, en els restaurants adherits al col·lectiu –Duc de l'Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada–, s'hi podran trobar diferents propostes gastronòmiques amb l'arròs com a ingredient destacat.