El 17 de juny arrenca una nova edició de Born Street Food, amb la participació de 17 restaurants i botigues gurmet de referència de Barcelona.
Els visitants podran conèixer els millors xefs i tastar la millor cuina de la ciutat. Per exemple, la taverna japonesa Ikoya Izakaya, liderada per Hideki Matsuhisa; Joan Bagur, capdavanter de la millor cuina mexicana de Barcelona a OAXACA Cuina Mexicana; els germans López de Viñaspre i la seva mítica graella basca de Sagardi, o els arrossos cuinats sobre llenya de taronger del Restaurant Cadaqués; la graella argentina de Claudio Vainberg del restaurant El Foro; Dani Rueda i les tapes creatives de Tapeo Born... Tampoc no hi faltaran Eva Vila, experta en formatges de la Teca de Vila Viniteca i el maridatge dels vins de Quim Vila, els històrics arrossos de Paco Parellada de Les 7 Portes, el peix fresc directe del mar per la Confraria de Pescadors liderada pel patró major José Manuel Juarez o la proposta de quilòmetre zero d’Oriol Rovira amb Sagàs i Pork... boig per tu.
Es tracta, doncs, d’una cita obligada per als ‘foodies’ i els amants de la bona cuina, que podran gaudir de les graelles, les cassoles, els productes frescos, demostracions de cuina i música en directe de discjòqueis locals en un espai gastronòmic únic.