Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 2 al 4 de desembre - Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat

L'oferta gastronòmica es basarà en platets de pollastre pota blava i carxofa Prat

El pollastre pota blava i la carxofa Prat són els protagonistes del Firatapa

El pollastre pota blava i la carxofa Prat són els protagonistes del Firatapa

Del 2 al 4 de desembre, la 49a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el pollastre pota blava com a protagonista, torna a ocupar la granja de La Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat tornaran a estar més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les portes a la ciutat i la comarca. En l’edició d’enguany, l’espai gastronòmic tornarà a ocupar una de les naus de la granja, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal.

La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran novament l’accent en la gastronomia local. Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el pollastre pota blava i la carxofa Prat, i es podran degustar en format de platets, amb degustacions més elaborades que portaran el segell de la restauració local –nou, en total, en l’edició d’enguany.

10 participants
Els participants de l’edició d’aquest any són Cèntric Gastro, El Cortijo · Posa’t Morat, El Regust, El Bar de La Capsa, La Carpa de Emilio Sánchez Academy, La esquina de la cantonada, La Santa, Lola’s Brunch, Majaretas, Montserratina i Sagnier - La Fundació Rubricatus, amb la col·laboració del col·lectiu Cooking Grup. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el menjar per emportar (‘take away’) Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès, clàssics de la Fira Avícola.  

A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, activitats infantils, artistes locals que crearan en directe, i una Aula de Cuina coordinada per Mònica Escudero · El Comidista amb ‘show cookings’ basats en la gastronomia sostenible. També s’organitzarà a 2a Fira de Vins, en col·laboració amb Vinyes, Cal Pere Tarrida i Central Wine (ubicat al Mercat Municipal), on tindran protagonisme propostes del territori.

Podeu trobar-ne tota la informació al web www.firatapa.cat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: