Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

22-24 de juIiol - InnBrew, la primera convenció per als professionals de la cervesa

L'esdeveniment, que se celebrarà a la Farga de l'Hospitalet, comptarà amb 35 estands, més de 20 ponències i l'assistència de 1.500 professionals del sector

Cervesa

Cervesa

La InnBrew és un esdeveniment creat per satisfer les necessitats de les empreses dedicades al sector de la cervesa, en un moment en el qual, d'una banda, el sector està en plena expansió, i de l'altra, la conjuntura provocada per la pandèmia ha frenat les expectatives i els objectius de molts. Aquesta primera convenció es presenta com "l'evolució del Barcelona Beer Festival Pro", segons els seus mateixos organitzadors, Mikel Rius i Joan Fiol.

Per aconseguir ser un autèntic punt de trobada per al creixement professional de la cervesa, la InnBrew s'articula en tres eixos:

  • La InnShow. L'espai expositiu compta amb 35 estands de marques de fabricants, distribuïdors i associacions que són una autèntica radiografia del sector.
  • Les InnTalks. Si alguna cosa distingeix i diferencia la InnBrew del BBFPro és el pes de la formació i la voluntat de divulgació, que tindran cabuda, principalment, a les InnTalks. Es presentaran a diversos espais del certamen i inclouran més de vint formacions, ponències o taules rodones amb debats de reflexió en diversos formats, des de les dinàmiques TED-Talks, de 20 a 30 minuts, aproximadament, on els ponents han de dur a terme les exposicions d'una manera concisa i molt dinàmica, fins als debats de 90 minuts, on la reflexió, el diàleg i la interacció amb els participants seran els protagonistes. Es comptarà amb ponents de la talla de Giovanni Campari, de Biomerieux; Javier Llogaret, mànager del Brew&Hub de Mahou San Miguel; o la xef Ada Parellada, entre molts d'altres. Una altra de les branques importants de les InnTalks seran els 'workshops', que se celebraran en un espai reservat per als expositors, i que tindran una capacitat per a un màxim de vuit assistents. Seran espais on els fabricants i elaboradors podran presentar les seves novetats a través de tallers més participatius i interactius, en els quals els assistents tindran també un paper important.
  • L'InnMeet, un continu teixit de connexió creat per fomentar els vincles professionals i maximitzar el nombre de contactes. Cada assistent tindrà accés a una eina en línia des de la qual podrà contactar amb els altres professionals assistents que li interessi, sol·licitar-los una reunió i elaborar-se la pròpia agenda. No en va, s'espera l'assistència de més de 1.500 professionals del sector.


Primera Trobada d'Associacions de Fàbriques Elaboradores de Cervesa Artesana de l'Estat

Una de les novetats del certamen és la celebració de la Primera Trobada d'Associacions de Fàbriques Elaboradores de Cervesa Artesana de l'Estat, que agrupa les principals entitats de l'Estat: GECAN (Catalunya), EGE Euskal Garagardo Elkartea Basque Beer (Euskadi), AECAI (estatal), Cerveseres Valencianes (València) i l'Associació de Cervesers Artesans de Mallorca. Es tracta d'una gran novetat, ja que per primera vegada es reuniran les principals associacions de cervesa artesana amb la finalitat de debatre com poden treballar els punts en comú, com poden organitzar-se i com es poden mostrar unides davant les administracions, conservant la idiosincràsia de cada entitat.

Gran final i lliurament del Premi Steve Huxley

L'any 2019, el Barcelona Beer Festival va crear el Premi Steve Huxley a tota una trajectòria, amb l'objectiu d'enaltir la figura de persones que treballen per al món de la cervesa. Aquest any, en la seva tercera edició, el nom del o de la professional mereixedor/a del Premi Steve Huxley es donarà a conèixer en el marc de la InnBrew (divendres a les 14 h).

En la primera edició, el reconeixement va ser per a Carlos Rodríguez, d'Ales Agullons, impulsor i organitzador, juntament amb Montse Virgili, de la Mostra de la Cervesa Artesana de Mediona. En la segona edició, el guardó va ser per a Albert Barrachina (Art Cervesers), estudiós i divulgador de la cervesa (Cervesa en català), una de les persones que més ha contribuït al desenvolupament de l'anàlisi sensorial i del tast de cerveses.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto