A punt d'entrar al 2022 com a Regió Europea de la Gastronomia, Menorca es reivindica com a destinació gastronòmica tot l'any i ho fa amb la segona edició de 'Ciutadella, Destí Gastronòmic', que, des del 22 de novembre fins al 31 de març de l'any que ve, dona protagonisme a la bona taula i als productes de quilòmetre zero.
Sis experiències gastronòmiques
En l'esdeveniment, hi participen cinc restaurants (Rels, Cas Consol, Pinzell, Ses Voles i Aquàrium Port), quatre hotels amb encant (Tres Sants, Can Aranya, Can Sastre i Petit Hotel 5 Fars) i tres empreses de producte local (Sa Cooperativa del Camp, Cómete Menorca i Formatges Sa Roqueta) que ofereixen sis experiències gastronòmiques. Aquestes experiències són: la visita a una granja formatgeria per conèixer com s'elabora el formatge de Menorca; la visita a un celler familiar per descobrir els vins de l'illa; una experiència amb el formatge Sa Roqueta; un tast sensorial de formatge i cervesa; una visita al Mercat de Ciutadella amb un xef local de prestigi, i un recorregut gastronòmic per l'illa.
Consulteu-ne totes les opcions, menús i experiències al web.