El 28 de novembre, el celler Empordàlia celebra a Vilajuïga (Alt Empordà) –una de les seves seus– la festa anual de l’oli, en què presenten la nova anyada d’un dels seus productes estrella, l’Oli de Pau. El plat fort de l’esdeveniment serà el tast del producte per part dels assistents, junt amb un esmorzar maridat amb vins de la casa. Des de l’empresa, destaquen que la raó de ser de l’esdeveniment, a banda de donar a conèixer la seva nova producció d’oli, és agrair la fidelitat dels clients que es traslladen durant el pont de la Puríssima a casa seva per tal d’adquirir l’Oli de Pau. Tot i això, la festa està oberta a tot aquell públic que vulgui endinsar-se en la cultura de l’or líquid català.
Què hi trobareu?
La festa inclou, més enllà del tast d’oli i l’esmorzar, música en directe i l’actuació dels gegants de Vilajuïga. El celler, però, també dona la possibilitat als assistents de fer tota una ruta gratuïta per les seves instal·lacions, en què es poden veure el molí d’Oli de Pau i les oliveres centenàries d’Argudell, amb el Trenet de Roses. Tot plegat s’inicia a les 10 del matí i acaba al migdia. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.