La setena edició de Tast a la Rambla torna a Barcelona a final de setembre, coincidint amb la Festa Major de la Rambla, la Festa del Roser. La cita serà, per segona vegada, durant quatre dies (del 30 de setembre al 3 d'octubre) i oferirà degustacions de restaurants i pastisseries de Barcelona. A més, comptarà, com sempre, amb una programació d'activitats gratuïtes a l'Aula Tast, situada al final de la Rambla de Santa Mònica, amb ponències, cuina en directe o tastos i actuacions musicals que completaran l'experiència.
A causa de la situació sanitària, l'any passat l'organització va haver de suspendre l'edició prevista –programada primer per a juny i després per a setembre– i emplaçà públic i participants al 2021. Aquesta tardor, Tast a la Rambla tornarà a ser un punt de trobada segur entre els restauradors de la ciutat i els barcelonins. Amics de la Rambla i grup GSR, organitzadors de Tast a la Rambla, garanteixen l'aplicació de totes les mesures exigides per les autoritats sanitàries: "Tot i les dificultats, estem convençuts de la repercussió positiva que Tast a la Rambla té per a Ciutat Vella i per a la restauració de la ciutat. Es tracta d'una oportunitat única perquè tothom pugui gaudir de Barcelona i de la seva gastronomia".
Un esdeveniment popular
Aquesta fira va néixer el 2014 com un esdeveniment popular de caràcter anual per impulsar tant la Rambla com el districte de Ciutat Vella en general. Es tracta d'un festival culinari que reivindica la Rambla com un gran eix lúdic barceloní, mitjançant una proposta d'activitats gastronòmiques, que vol apropar l'alta cuina a tots els públics.