Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

30 de juliol - El Banquet Etern, al Museu Egipci

Podeu gaudir d’una visita guiada temàtica i d’una degustació gastronòmica que us traslladarà a l’Egipte faraònic

Banquet Etern

Banquet Etern

El Museu Egipci de Barcelona proposa per al divendres 30 de juliol el Banquet Etern, la tradicional activitat d’estiu que, després de l’obligat parèntesi, torna a celebrar-se amb normalitat i de manera presencial, tot i que amb un aforament més reduït. Cita obligada de les nits barcelonines estiuenques des que el Museu Egipci de Barcelona iniciés l’any 2005 aquesta activitat, els amants de la cultura i la gastronomia tenen novament l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada per les sales de la col·lecció egípcia permanent i d’una posterior degustació basada íntegrament en la cuina dels temps dels faraons.

Com menjaven els antics egipcis?
La professora Núria Castro, egiptòloga i especialista en vida quotidiana de l’antic Egipte, és l’encarregada de conduir l’activitat, en què es dóna a conèixer amb tots els ets i uts què i com menjaven els antics habitants del país del Nil. Un cop finalitzat el recorregut, els assistents tenen ocasió de degustar els plats que prèviament s’han explicat durant la visita, gràcies al tastet de productes concebut com un dels “banquets” (d’aquí ve el nom de l’activitat) que tenien lloc a l’antic Egipte –però, això sí, a petita escala– i que se serveix a la terrassa de les instal·lacions del mateix Museu.

Activitats tot l'estiu

L’activitat, que en aquesta temporada 2021 manté el preu de 35 € per persona (visita + degustació), es durà a terme en determinats divendres dels mesos de juliol, agost i setembre. El Museu Egipci de Barcelona aplicarà totes les mesures sanitàries i el protocol de seguretat establerts per la normativa covid-19 (rentat de mans a l’accés, ventilació d’espais, mascareta, etc.).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto