Del 30 de setembre al 2 d'octubre, Barcelona celebra el desè festival gastronòmic Born Street Food, amb les propostes gastronòmiques dels millors cuiners del barri del Born.
A Born Street Food es trobaran alguns dels millors cuiners de la ciutat, com Joan Bagur, representant de la millor cuina mexicana de Barcelona a Oaxaca Cuina Mexicana, els germans Viñaspre i la seva graella basca de Sagardi, o Dani Rueda amb les tapes creatives de Tapeo Born. No hi faltaran tampoc els formatges de la Teca de Vila Viniteca i el maridatge de vins de Quim Vila, els arrossos cuinats sobre llenya de taronger del Restaurant Cadaqués, o una de les grans novetats de la ciutat: la taverna japonesa Ikoya Izakaya, amb la seva graella japonesa. Com a representants de la graella argentina, Claudio i Yoel Vainberg del Foro Restaurant. Completen l'oferta els històrics arrossos de peix de la Barra 7 Portes i la pasta de Marc Villà a Bronzo Bar e Cucina.
En total, seran tres dies per gaudir de la millor cuina en directa ('show cooking') amb productes de temporada, cuinats a peu de carrer, pels xefs de Barcelona Born Gourmet, a la plaça Pla de Palau.
En trobareu tota la informació a www.barcelonaborngourmet.com/born-street-food