Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot el que heu de saber del gall dindi

Una de les carns més saludables, amb una relació proteïna-greix excel·lent

El pit de gall dindi és una carn molt saludable

El pit de gall dindi és una carn molt saludable

Tot i que per a molts el consum de carn de gall dindi està associat a les festes de Nadal, la veritat és que es tracta d'un aliment que cada vegada té més pes a la nostra dieta i a la llista de la compra. I això és una bona notícia, perquè parlem d'una carn molt saludable, que és font de proteïnes que ajuden el cos a reparar i produir noves cèl·lules i a defensar l'organisme contra infeccions i altres patògens gràcies a la presència de vitamines (B1, B3, B5, B6, B12 i àcid fòlic) i minerals (com el fòsfor, el ferro, el potassi o el zinc).

A tot plegat, cal sumar-hi que és una de les carns més saludables, ja que és molt rica en proteïnes i té molt poc greix. Per això, té poc colesterol i és ideal per a esportistes i, en general, per a tothom que vulgui cuidar la salut.

Varietat i qualitat

Entre les diverses opcions que tenim de menjar carn de gall dindi, destaca l'oferta de productes de La Selva, amb una gran varietat que va des del pit de gall dindi fins a la cuixa (per a aquells que prefereixin una carn una mica més melosa), a més de diversos formats acabats: gall dindi cuit, cuit i fumat, cuit i brasejat, baix en sal, o el pit de gall dindi amb vegetals, una de les darreres novetats que ha presentat la companyia.

Pit de gall dindi brassejat

En tots els casos, aquestes referències de gall dindi destaquen perquè són les que presenten uns dels continguts carnis més alts del mercat (un 95% en el cas del pit de gall dindi cuit i brasejat, i un 97% en el cas del gall dindi reduït en sal).

Com podem identificar un bon gall dindi?

La millor manera d'assegurar-nos que comprem un gall dindi de primera qualitat és escollir una marca que cuida la matèria primera i tot el procés d'elaboració. A més, ens podem fixar en alguns detalls importants:

  • Un bon gall dindi ha de tenir un contingut carni a partir del 85-90%
  • El pit de gall dindi de qualitat ha de ser una peça sencera, és a dir, que no s'hagi picat ni mesclat amb altres retalls de carn.
  • A la vista, heu d'identificar fàcilment les fibres del múscul, fet que indica que és un pit de gall dindi natural.
  • I, és clar, la millor manera de saber que un gall dindi és de qualitat, la trobareu en el gust, totalment natural, saborós i amb ingredients de primera qualitat, com els que fa servir La Selva per elaborar les seves peces. 

Si voleu conèixer tota la gamma de productes de La Selva, podeu visitar www.laselva.es.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: