Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

11 postres nadalenques

Us han dit mai que el millor es deixa per al final? Doncs poseu-ho en pràctica amb algunes d'aquestes postres per arrodonir i culminar els àpats d'aquestes festes!

CUINA.CAT

12/12/2018
01 Pastís de Nadal

Pastís de Nadal Becky Lawton

Pastís de Nadal

Aquest pastís és una obra d'art que fa venir ganes de tastar-lo només mirant-lo. Proveu-lo de fer i comproveu que el sabor està a l'altura del disseny!

Llegiu la recepta completa

02 Figures de massapà

Figures de massapà Gemma Clofent

Figures de massapà

El massapà és un dels clàssics que no pot faltar mai a les postres d'un dinar o sopar de Nadal. Hi ha qui els troba massa feixucs, i a d'altres els tornen bojos. Si sou d'aquests darrers, proveu aquesta recepta que us proposa la Gemma Clofent; a més, podeu fer volar la imaginació i fer-los de les figures que més us agradin!

Llegiu la recepta completa

03 Canelons de mel i mató

Canelons de mel i mató Gemma Clofent

Canelons de mel i mató

En un àpat nadalenc tothom espera com a primer plat uns canelons. Però voleu innovar i trencar amb les previsions? Doncs prepareu canelons, però per postres. Aquests són dolços i de mel i mató, una combinació tradicional que no falla mai!

Llegiu la recepta completa

04 Neules farcides de 'mousse' de torró

Neules farcides de 'mousse' de torró Gemma Clofent

Neules farcides de mousse de torró

Per Nadal sempre cuinem en excés i després no sabem què fer amb el que sobra. Doncs igual que aprofiteu les restes de la carn d'olla per fer canelons, aquestes neules estan farcides de les restes dels torrons.  Ja ho sabeu, no llenceu mai res i reinventeu els plats!

Llegiu la recepta completa

05 Torró de Nadal

Torró de Nadal Becky Lawton

Torró de Nadal

Aquest torró té fins a quatre capes, i totes elles es fonen a la boca: de cafè, xocolata blanca, xocolata negra i de taronja. La combinació és exquisida, i si teniu cura del muntatge us sortirà un torró artesà deliciós!

Llegiu la recepta completa

06 Braç de gitano de torró

Braç de gitano de torró

Braç de gitano de torró

Per Nadal acostumem a ser molts a taula, i per això un braç de gitano és una bona idea per servir com a postres, ja que dona molt de si i ningú es quedarà sense. A més, podeu utilitzar el torró que més us agradi o combinar-ne de diferents!

Llegiu la recepta completa

07 Flam de torró de Xixona

Flam de torró de Xixona Gemma Clofent

Flam de torró de Xixona

Aquest flam nadalenc és vistós i molt fàcil de fer. Podeu fer-lo al microones en cinc minuts. Així que si ja heu passat hores als fogons cuinant els primers i els segons plats, estalvieu temps amb les postres i prepareu aquest flam!

Llegiu la recepta completa

08 Tiramisú de torró

Tiramisú de torró Gemma Clofent

Tiramisú de torró

Si alguna cosa tenen en comú els àpats nadelencs és que solen ser força copiosos. Per això aquest tiramisú de torró fi i delicat és ideal per acabar sense empatxos. 

Llegiu la recepta completa

09 Polvorons de cafè

Polvorons de cafè

Polvorons de cafè

Aquests polvorons són de cafè, però el podeu substituir per qualsevol aroma, com la canyella. Així que si els adapteu al vostre gust ja no teniu excuses per fer-los! A més, si voleu anar per feina feu-los quadrats en lloc de rodons i estalvieu temps sense haver de pastar de nou les sobralles. 

Llegiu la recepta completa

10 Pastís de torrons d'Agramunt

Pastís de torrons d'Agramunt

Pastís de torrons d'Agramunt

La dificultat d'aquest pastís és alta, però el resultat val la pena. Assaboriu cada mossegada perquè un cop al plat no voldreu que s'acabi!

Llegiu la recepta completa

 

11 Polvorons amb ametlles i dàtils

Polvorons amb ametlles i dàtils

Polvorons amb ametlles i dàtils

No cal que compreu més polvorons perquè a partir d'ara els podreu fer a casa amb aquesta recepta. Només té dos ingredients, dàtils i ametlla, així que més simple no pot ser. Per fer-los haureu de remullar les ametlles, triturar-les i barrejar-ho amb els dàtils. Tornareu a triturar i ja tindreu la massa llesta per fer la forma que vulgueu.

Llegiu la recepta completa

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto