CUINA.CAT
31/08/2022La temporada del pebrot està a punt d'arribar. Una hortalissa que podem utilitzar per a un munt de receptes i elaboracions com les tres que us oferim avui. Tres receptes que triomfaran a casa!
Pebrots del piquillo farcits
Els pebrots del piquillo poden ser el primer plat d'un menú. Nosaltres us proposem una recepta típica però no per això menys bona: farcits de lluç. Es poden farcir, però, de tot el que es vulgui!
Nyoquis amb salsa de pebrot Becky Lawton
També podeu utilitzar els pebrots per fer-ne una salsa fantàstica. Per a aquesta, haureu d'escalivar-los al forn i afegir-los en un vas de batedora amb all, nous, oli, alfàbrega fresca, sal i pebre. El resultat serà una salsa genial per combinar, per exemple, amb uns nyoquis casolans.
Barqueta d'ous de guatlla, xoriç i pebrot del piquillo Becky Lawton
Sabem que els reis de les broquetes són els bascos; però, per què no ens atrevim a fer-ne a casa? Aquesta barqueta amb ous de guatlla, xoriç i pebrot del piquillo triomfarà entre els vostres convidats!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.