Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes amb molts pebrots

Us oferim unes propostes culinàries amb molt rock-and-roll!

CUINA.CAT

02/09/2020

La temporada del pebrot està a punt d'arribar. Una hortalissa que podem utilitzar per a un munt de receptes i elaboracions com les tres que us oferim avui. Tres receptes que triomfaran a casa! 

01 Pebrots del piquillo farcits

Pebrots del piquillo farcits

Pebrots del piquillo farcits

Els pebrots del piquillo poden ser el primer plat d'un menú. Nosaltres us proposem una recepta típica però no per això menys bona: farcits de lluç. Es poden farcir, però, de tot el que es vulgui!  

02 Nyoquis amb salsa de pebrot

Nyoquis amb salsa de pebrot Becky Lawton

Nyoquis amb salsa de pebrot

També podeu utilitzar els pebrots per fer-ne una salsa fantàstica. Per a aquesta, haureu d'escalivar-los al forn i afegir-los en un vas de batedora amb all, nous, oli, alfàbrega fresca, sal i pebre. El resultat serà una salsa genial per combinar, per exemple, amb uns nyoquis casolans. 

03 Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo

Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo Becky Lawton

Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo

Sabem que els reis de les broquetes són els bascos; però, per què no ens atrevim a fer-ne a casa? Aquesta barqueta amb ous de guatlla, xoriç i pebrot del piquillo triomfarà entre els vostres convidats! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

18 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto