Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 Receptes per tornar-vos a enamorar del pa amb tomàquet

Atreviu-vos a innovar aquest plat tradicional català

24/08/2020

El pa amb tomàquet és una gran opció quan es vol fer una preparació ràpida com un entrepà, un aperitiu... Et proposem que facis aquest plat a un altre ritme, dedicant-li més temps i amb més tècnica, com autèntics xefs.

01 Pa amb tomàquet

Pa amb tomàquet

Pa amb tomàquet

Si no us voleu desprendre del pa, el xef Artur Martínez us ensenya a fer pa amb tomàquet... però amb una altra textura: confitat amb oli d'oliva, grans d'all i pebre negre i en llesques petites de pa. Ho posareu en pràctica al pròxim aperitiu?

Llegiu la recepta completa

02 Careta de porc amb tomàquet

Careta de porc amb tomàquet

Careta de porc amb tomàquet

Qui ha dit que no es pot menjar pa amb tomàquet amb forquilla i ganivet? En aquesta ocasió, Rafa Peña ens proposa transformar aquest típic plat en un trossejat de pa i tomàquet amb careta de porc.

Llegiu la recepta completa

03 Pa amb tomàquet de conserva

Pa amb tomàquet de conserva

Pa amb tomàquet de conserva

D'aspecte és tradicional, però el seu gust sorprèn, ja que el tomàquet no és cru; es cou en un pot de vidre hermètic en una cassola. Això sí, el pa de pagès torrat segueix sent el millor acompanyant.

Llegiu la recepta completa

 

04 Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí

Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí

Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí

El pa, el formatge i el tomàquet sempre combinen bé, i a la recepta de Iolanda Bustos es tracten aquests conceptes de manera sofisticada: s'uneix un bescuit glaçat, tomàquets verds en almívar i fomatge Marí de Mas Merce per crear un entrant perfecte.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: