El pa amb tomàquet és una gran opció quan es vol fer una preparació ràpida com un entrepà, un aperitiu... Et proposem que facis aquest plat a un altre ritme, dedicant-li més temps i amb més tècnica, com autèntics xefs.
Pa amb tomàquet
Si no us voleu desprendre del pa, el xef Artur Martínez us ensenya a fer pa amb tomàquet... però amb una altra textura: confitat amb oli d'oliva, grans d'all i pebre negre i en llesques petites de pa. Ho posareu en pràctica al pròxim aperitiu?
Careta de porc amb tomàquet
Qui ha dit que no es pot menjar pa amb tomàquet amb forquilla i ganivet? En aquesta ocasió, Rafa Peña ens proposa transformar aquest típic plat en un trossejat de pa i tomàquet amb careta de porc.
Pa amb tomàquet de conserva
D'aspecte és tradicional, però el seu gust sorprèn, ja que el tomàquet no és cru; es cou en un pot de vidre hermètic en una cassola. Això sí, el pa de pagès torrat segueix sent el millor acompanyant.
Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí
El pa, el formatge i el tomàquet sempre combinen bé, i a la recepta de Iolanda Bustos es tracten aquests conceptes de manera sofisticada: s'uneix un bescuit glaçat, tomàquets verds en almívar i fomatge Marí de Mas Merce per crear un entrant perfecte.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: