Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 Receptes per tornar-vos a enamorar del pa amb tomàquet

Atreviu-vos a innovar aquest plat tradicional català

24/08/2020

El pa amb tomàquet és una gran opció quan es vol fer una preparació ràpida com un entrepà, un aperitiu... Et proposem que facis aquest plat a un altre ritme, dedicant-li més temps i amb més tècnica, com autèntics xefs.

01 Pa amb tomàquet

Pa amb tomàquet

Pa amb tomàquet

Si no us voleu desprendre del pa, el xef Artur Martínez us ensenya a fer pa amb tomàquet... però amb una altra textura: confitat amb oli d'oliva, grans d'all i pebre negre i en llesques petites de pa. Ho posareu en pràctica al pròxim aperitiu?

Llegiu la recepta completa

02 Careta de porc amb tomàquet

Careta de porc amb tomàquet

Careta de porc amb tomàquet

Qui ha dit que no es pot menjar pa amb tomàquet amb forquilla i ganivet? En aquesta ocasió, Rafa Peña ens proposa transformar aquest típic plat en un trossejat de pa i tomàquet amb careta de porc.

Llegiu la recepta completa

03 Pa amb tomàquet de conserva

Pa amb tomàquet de conserva

Pa amb tomàquet de conserva

D'aspecte és tradicional, però el seu gust sorprèn, ja que el tomàquet no és cru; es cou en un pot de vidre hermètic en una cassola. Això sí, el pa de pagès torrat segueix sent el millor acompanyant.

Llegiu la recepta completa

 

04 Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí

Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí

Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge Marí

El pa, el formatge i el tomàquet sempre combinen bé, i a la recepta de Iolanda Bustos es tracten aquests conceptes de manera sofisticada: s'uneix un bescuit glaçat, tomàquets verds en almívar i fomatge Marí de Mas Merce per crear un entrant perfecte.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

20 set

II 'Plogging' entre vinyes

El 20 de setembre, coincidint amb la campanya Let's Clean Up Europe!, se celebra el II Plogging entre vinyes,...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto