Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 postres amb raïm

Us expliquem cinc receptes que us faran gaudir del raïm com mai

27/08/2018

En algunes vinyes ja ha començat la verema i en d'altres està a punt de fer-ho, i ben aviat els ceps quedaran despullats de raïm. Bona part de la producció es fa servir per elaborar vi i cava, però el raïm també és un ingredient fantàstic per preparar postres originals i diferents, com les que us expliquem a continuació.

01 Pastís d'ametlles i raïm

Pastís d'ametlles i raïm Becky Lawton

Pastís d'ametlles i raïm

Si sempre heu tingut ganes de tastar unes postres de músic però l'excés de fruita seca i les panses no us acaba de fer el pes, aquestes postres són per a vosaltres! Preparem un pastís amb ametlles i amb raïm fresc i el presentem en una cassoleta de pasta de full, força lleugera.

Llegiu la recepta completa

02 Aspic de raïm

Aspic de raïm

Aspic de raïm, com un torró

La recepta de l'aspic és força senzilla, ja que consisteix a presentar diversos ingredients dins d'una gelatina. N'hi ha de dolços i de salats, i Gemma Clofent n'ha preparat un de raïm que us deixarà bocabadats, ja que simula un torró. No cal que espereu que arribi el Nadal per tastar-lo!

Llegiu la recepta completa

03 Compota de raïm blanc

Compota de raïm blanc

Compota de raïm blanc

Una altra recepta de la Gemma Clofent que us demostrarà la versatilitat del raïm per preparar tota mena de postres. Aquesta vegada en fem una compota i us la menjareu a cullerades, ja que hi hem posat vi i aigua de roses per aromatitzar-la. Deliciosa!

Llegiu la recepta completa

04 Raïm i gerds cristal·litzats

Raïm i gerds cristal·litzats Becky Lawton

Raïm i gerds cristal·litzats

La fruita confitada forma part de moltes preparacions, especialment del tortell de Reis i de la coca de Sant Joan. Aquesta recepta no és exactament de fruita confitada, però sí que li posem força sucre. Podeu menjar-vos-la sola o posar-la en un pastís, com us agradi més!

Llegiu la recepta completa

05 Macedònia de fruita amb granissat de taronja

Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada

Macedònia de fruites amb granissat de taronja

Acabem amb una recepta clàssica de fruites, una macedònia on la protagonista ha de ser sempre la fruita de temporada i, per tant, ara hi podem posar raïm. A més, l'Ada Parellada ens proposa acompanyar-la amb un granissat de taronja per fer-la més refrescant.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: