Troba la teva recepta

5 postres que enamoren

Receptes dolces ideals pels més golafres

CUINA.CAT

11/02/2020

Us presentem una selecció de 5 postres que us enamoraran i que si les tasteu de ben segur que voldreu repetir. Si sou amants de la xocolata i la fruita, no espereu més i comenceu a cuinar.

01 Maduixes amb xocolata

Maduixes amb xocolata

Maduixes amb xocolata

Us agrada la fruita amb xocolata desfeta? Renteu les maduixes i foneu la xocolata. Ja podeu punxar-les amb una broqueta i submergir-les dins la xocolata!

Llegiu la recepta completa

02 Pastís amb cor de galeta i rosa

Pastís amb cor de galeta i rosa

Pastís amb cor de galeta i rosa

Les postres ideals per combinar el sabor d'un pastís amb maduixes i llaminadures. Només heu de preparar la massa de galetes i la crema de formatge i rosa. Completeu el pastís amb les maduixes tallades, les roses, els macarons i les llaminadures.

Llegiu la recepta completa

03 Pannacotta de gerds, vainilla i roses

Pannacotta de gerds, vainilla i roses

Pannacotta de gerds, vainilla i roses

La pannacotta són unes postres ben senzilles de fer i perfectes per presentar a taula. Prepareu una gelatina de gerds i feu una pannacotta amb nata líquida i fulls de gelatina. Completeu les copes amb fruites vermelles variades.

Llegiu la recepta completa

04 Fondue de xocolata

Fondue de xocolata

Fondue de xocolata

Una fondue de xocolata amb fruites al vostre gust. Escalfeu la llet condensada i la nata líquida en un cassó i poseu-hi la xocolata. Mantingueu el cassó calent amb el fogonet de la fondue. Proveu fruites variades, totes combinen d'allò més bé amb la xocolata calenta.

Llegiu la recepta completa

05 Cassoletes de plàtan i maduixa

Cassoletes de plàtan i maduixa Gemma Clofent

Cassoletes de plàtan i maduixa

Cobriu les cassoletes amb les pastes de crestes i coeu-les al forn. Foneu la xocolata blanca i pinteu l'interior de les pastes. Feu un puré de plàtan i barregeu-lo amb la gelatina. Decoreu les cassoletes amb xocolata negra. Ja teniu uns pastissets que no us decebran.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto