CUINA.CAT
11/02/2020Us presentem una selecció de 5 postres que us enamoraran i que si les tasteu de ben segur que voldreu repetir. Si sou amants de la xocolata i la fruita, no espereu més i comenceu a cuinar.
Maduixes amb xocolata
Us agrada la fruita amb xocolata desfeta? Renteu les maduixes i foneu la xocolata. Ja podeu punxar-les amb una broqueta i submergir-les dins la xocolata!
Pastís amb cor de galeta i rosa
Les postres ideals per combinar el sabor d'un pastís amb maduixes i llaminadures. Només heu de preparar la massa de galetes i la crema de formatge i rosa. Completeu el pastís amb les maduixes tallades, les roses, els macarons i les llaminadures.
Cava i roses
La pannacotta són unes postres ben senzilles de fer i perfectes per presentar a taula. Prepareu una gelatina de gerds i feu una pannacotta amb nata líquida i fulls de gelatina. Completeu les copes amb fruites vermelles variades.
Fondue de xocolata
Una fondue de xocolata amb fruites al vostre gust. Escalfeu la llet condensada i la nata líquida en un cassó i poseu-hi la xocolata. Mantingueu el cassó calent amb el fogonet de la fondue. Proveu fruites variades, totes combinen d'allò més bé amb la xocolata calenta.
Cassoletes de plàtan i maduixa Gemma Clofent
Cobriu les cassoletes amb les pastes de crestes i coeu-les al forn. Foneu la xocolata blanca i pinteu l'interior de les pastes. Feu un puré de plàtan i barregeu-lo amb la gelatina. Decoreu les cassoletes amb xocolata negra. Ja teniu uns pastissets que no us decebran.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.