Troba la teva recepta

5 receptes originals amb pasta

A Itàlia és un menjar típic, però la 'mamma' potser no avalaria aquestes receptes. Sigueu atrevits i tasteu aquestes cinc elaboracions sorprenents i delicioses que tenen com a base la pasta. N'hi ha de carn, peix i verdures!

CUINA.CAT

29/01/2019
01 Ravioli de gallo negro del Penedès con Parmentier de patata y trufa negra, camagrocs y hiela de asado

Ravioli de gallo negro del Penedès con Parmentier de patata y trufa negra, camagrocs y hiela de asado

Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

El ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit és tot un plat de restaurant. Cuineu-lo un dissabte o diumenge, o entre setmana si teniu temps, i sorpreneu la família. No es podran creure que ho heu fet vosaltres! Ara ja no trobareu camagrocs, no n'és temporada, però els podreu aconseguir secs en botigues especialitzades. 

Llegiu la recepta completa

02 Raviolis de marisco con crema de ajetes y aceite de curri

Raviolis de marisco con crema de ajetes y aceite de curri

Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri

Encara que sembli una recepta complicada, no ho és gens. Paula Casanovas us ensenya a fer uns raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri que deixaran bocabadats tothom qui ho tasti. Això sí, el llistat d'ingredients és llarg, no oblideu revisar que els teniu tots abans de començar a cuinar.

Llegiu la recepta completa

03 Raviolis de remolacha rellenados de requesón ecológico

Raviolis de remolacha rellenados de requesón ecológico Becky Lawton

Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic

A primera vista, ningú diria que aquesta recepta és un plat de pasta! Els raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic són una combinació mai vista que podreu assaborir al màxim si els mengeu en una sola mossegada. D'aquesta manera sentireu una explosió de sabor. Feu-los amb productes de proximitat per un aportar un toc gurmet.

Llegiu la recepta completa

04 Pasta fresca con salsa de romesco y verduras

Pasta fresca con salsa de romesco y verduras

Pasta fresca amb salsa de romesco i verdures

Us agrada el romesco però no us agraden els calçots? O simplement sou uns malalts del romesco i el posaríeu a tot arreu? Aquí teniu una proposta per a vosaltres: pasta fresca amb salsa de romesco i verdures. Ja ho sabeu, presenteu-vos a la pròxima calçotada amb aquest plat i sorpreneu la resta de convidats. Segur que no s'ho esperen!

Llegiu la recepta completa

05 Pasta fría con mejillones

Pasta fría con mejillones Becky Lawton

Pasta freda amb musclos

Aquesta pasta freda amb musclos no està feta amb la pasta tradicional feta amb ou i farina. Tot i això, recorda molt a uns raviolis farcits, per això us la volem ensenyar. A més, és un plat diferent digne d'un dinar de cap de setmana. Alguns dels ingredients que necessitareu són: tàperes, mató, cogombre, raves, olives, alfàbrega, gelatina, musclos, pasta wonton i tomàquet confitat. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto