Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes originals amb pasta

Sigueu atrevits i tasteu aquestes cinc elaboracions sorprenents i delicioses que tenen com a base la pasta. N'hi ha de carn, peix i verdures!

CUINA.CAT

23/06/2020

Els més puristes no hi estaran massa d'acord (o potser sí!) i la 'mamma' potser no avalaria aquestes receptes, però estan boníssimes! 

01 Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

El ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit és tot un plat de restaurant. Cuineu-lo un dissabte o diumenge, o entre setmana si teniu temps, i sorpreneu la família. No es podran creure que ho heu fet vosaltres! Ara ja no trobareu camagrocs, no n'és temporada, però els podreu aconseguir secs en botigues especialitzades. 

Llegiu la recepta completa

02 Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri

Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri

Raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri

Encara que sembli una recepta complicada, no ho és gens. Paula Casanovas us ensenya a fer uns raviolis de marisc amb crema d'alls tendres i oli de curri que deixaran bocabadats tothom qui ho tasti. Això sí, el llistat d'ingredients és llarg, no oblideu revisar que els teniu tots abans de començar a cuinar.

Llegiu la recepta completa

03 Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic

Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic Becky Lawton

Raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic

A primera vista, ningú diria que aquesta recepta és un plat de pasta! Els raviolis de remolatxa farcits de mató ecològic són una combinació mai vista que podreu assaborir al màxim si els mengeu en una sola mossegada. D'aquesta manera sentireu una explosió de sabor. Feu-los amb productes de proximitat per un aportar un toc gurmet.

Llegiu la recepta completa

04 Pasta fresca amb salsa de romesco i verdures

Pasta fresca amb salsa de romesco i verdures

Pasta fresca amb salsa de romesco i verdures

Us agrada el romesco però no us agraden els calçots? O simplement sou uns malalts del romesco i el posaríeu a tot arreu? Aquí teniu una proposta per a vosaltres: pasta fresca amb salsa de romesco i verdures. Ja ho sabeu, presenteu-vos a la pròxima calçotada amb aquest plat i sorpreneu la resta de convidats. Segur que no s'ho esperen!

Llegiu la recepta completa

05 Pasta freda amb musclos

Pasta freda amb musclos Becky Lawton

Pasta freda amb musclos

Aquesta pasta freda amb musclos no està feta amb la pasta tradicional feta amb ou i farina. Tot i això, recorda molt a uns raviolis farcits, per això us la volem ensenyar. A més, és un plat diferent digne d'un dinar de cap de setmana. Alguns dels ingredients que necessitareu són: tàperes, mató, cogombre, raves, olives, alfàbrega, gelatina, musclos, pasta wonton i tomàquet confitat. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto