Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 postres amb castanyes

Sis receptes de postres amb castanyes per acabar el menú amb tota mena de luxes

CUINA.CAT

30/10/2023

Sovint sembla que les castanyes es fan al foc i es mengen. En canvi, es tracta d'una fruita molt versàtil que pot formar part o ser la protagonista d'un munt de postres i, fins i tot, plats salats. Avui us proposem un grapat de receptes dolces totalment irresistibles. 

01 Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pa de pessic de castanyes i rom negre

Les castanyes en aquest pa de pessic van incorporades a la farina, i això farà que prenguin un protagonisme únic en el sabor final. Els més petits s'hi hauran de resistir, ja que el rom negre emborratxa aquestes postres!

Llegiu la recepta completa

02 Púding de castanyes

Púding de castanyes

Púding de castanyes

Si l'endemà de la castanyada us han sobrat castanyes i no sabeu què fer-ne, aquest púding és la solució. I, si no, val la pena que en compreu expressament i no us quedeu sense tastar-lo. Acompanyeu-lo d'una salsa de xocolata calenta per sobre i... a gaudir-ne!

Llegiu la recepta completa

03 Flam de castanyes i vainilla

Flam de castanyes i vainilla

Flam de castanyes i vainilla

Les castanyes li donaran consistència a aquest flam que ens proposa Pep Nogué. Recobert de mel i nata muntada, serà un immillorable final de l'àpat i voldrà superar els primers i els segons!

Llegiu la recepta completa

04 Castanyes caramel·litzades a l'estil xinès

Castanyes caramel·litzades a l'estil xinès

Castanyes caramel·litzades a l'estil xinès

Si us agraden les garapinyades, segur que us agradaran aquestes castanyes caramel·litzades. La recepta oriental es fa originalment amb nous, però Gemma Clofent ha volgut experimentar i ho ha intentat amb les castanyes. El resultat final us sorprendrà, i a partir d'ara incorporareu les castanyes a gelats, macedònies, cremes, etc.

Llegiu la recepta completa

05 Castanya de Galícia i la fulla amb terra gelada de xocolata

Castanya de Galícia i la fulla amb terra gelada de xocolata

Castanya de Galícia i la fulla amb terra gelada de xocolata

Per a aquesta recepta no només haureu de ser uns bons cuiners, sinó que cal que tingueu traça i traieu la vostra vena més artística! La recepta simula una fulla de tardor, i fer-la no és gens fàcil! Us hi atreviu?

Llegiu la recepta completa

06 'Mousse' de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

'Mousse' de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

Mousse de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

Aquesta mousse és ideal per quan heu quedat tips després dels primers i segons plats i us ve de gust quelcom lleuger! La mousse és freda i agraireu la seva frescor per posar punt final al menú!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: