CUINA.CAT
17/02/2021Voleu preparar un plat amb la combinació de greixos, fibra, vitamines i antioxidants quasi perfecta? Voleu penjar la foto del vostre plat a Instagram i triomfar a likes? Doncs trieu l'alvocat! Sota una pell rugosa i prima, s'hi amaga una polpa carnosa que combina tant amb dolç com amb salat. Aquí teniu unes quantes receptes fàcils i bones amb alvocat. Bon profit!
Tacos de remolatxa farcits de guacamole AJJ Estudi
Us atreviu a preparar aquesta recepta mexicana? Un primer plat ben saborós i ideal per a qualsevol moment del dia! Feu rodanxes de la remolatxa per als tacos i una crema amb l'alvocat. Completeu els tacos amb fulles de ruca i de coriandre.
Crep de carbassa, alvocat i germinats
Us proposem una crep de carbassa, alvocat i germinats. Feu la massa amb carbassa i poma. Per farcir-la, combineu els alvocats tallats amb les pastanagues, els espinacs i uns quants dàtils.
Tataki de tonyina amb guacamole
El tataki de tonyina amb guacamole és un segon plat ràpid i senzill. Per al guacamole, barregeu l'alvocat amb la ceba tendra, el suc de llimona i el coriandre. Prepareu la salsa amb el tomàquet ratllat. Claveu dues peces de nachos al guacamole i una mica de porradell picat a sobre de la tonyina.
Dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó Becky Lawton
L'alvocat és un ingredient perfecte per combinar amb qualsevol peix. Us proposem dot gratinat amb alvocat i majorero sobre salsa d'eriçó. Peleu els alvocats i ruixeu-los amb suc de llimona. Prepareu la salsa d'eriçó de mar. Cobriu els lloms de peix amb formatge i gratineu-los. Ja teniu el plat a punt!
'Smoothie bowl' d'alvocat i 'kale'
Per postres us proposem un bol de batut d'alvocat i kale. Tritureu l'alvocat, el plàtan, els espinacs i la col kale amb la llet d'ametlles. Quan obtingueu textura llisa i cremosa, ja tindreu el batut! Guarniu-lo amb gerds i coco ratllat.
Cebiche de fruites
Un bon assortit de fruites amb alvocat són unes postres ben saludables i que us alegraran la vista! Trossegeu la papaia, el kiwi i les maduixes i macereu-ho en el suc de llimona. Feu la crema d'alvocat. Combineu el cebiche amb una mica de coco fresc, menta i festucs trossejats.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: