Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

6 receptes diferents de bacallà

Plats de peix que seran tendència

CUINA.CAT

04/03/2020

En la temporada alta de consum d'aquest producte tradicional, us presentem sis propostes contemporànies per aprofitar sense límits un clàssic de la Quaresma. Una selecció de plats menys habituals que us convertiran en autèntics cuinòfils bacallaners.

01 Taco de bacallà

Taco de bacallà

Taco de bacallà

Uns tacos originals i que deixaran bocabadats els vostres comensals. Barregeu en un bol el cogombre, la ceba vermella i el bitxo a rodanxes per a l'amanida. Fregiu els daus de bacallà arrebossats i daureu les tortillas. Completeu els tacos amb la crema d'alvocat. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

02 Hamburguesa de bacallà i cigrons

Hamburguesa de bacallà i cigrons

Hamburguesa de bacallà

Ja teniu aquí la millor hamburguesa de peix. Feu una massa amb les puntes de bacallà, els cigrons cuits i els grans d'all i prepareu les hamburgueses. Completeu-les al vostre gust. De ben segur que oblidareu les clàssiques hamburgueses de carn!

Llegiu la recepta completa

03 Poke bowl a la catalana

Poke bowl a la catalana

'Poke bowl' a la catalana

Amb el llom del bacallà prepareu aquest poke bowl. Talleu el peix a daus, coeu l'arròs rodó i fregiu les faves. Ompliu el bol amb els tres ingredients i completeu-lo amb la ceba vermella, el cogombre a rodanxes, l'amanida d'algues i els bitxos trossejats. Una recepta molt vistosa i enèrgica.

Llegiu la recepta completa

04 Cebiche de bacallà

Cebiche de bacallà

Cebiche de bacallà

El cebiche de bacallà és un bon primer plat per a qualsevol dia de la setmana. Tritureu la ceba vermella, els bitxos, el coriandre i la llet de coco. Talleu el tomàquet i l'alvocat. Barregeu-ho tot i amaniu el plat amb vinagreta, oli d'oliva, pebre negre i uns grills de llima. Us en llepareu els dits!

Llegiu la recepta completa

05 Truita de bacallà

Truita de bacallà Pau Esculies

Truita de bacallà

Proveu de preparar aquesta nova versió de la truita. Fregiu el bitxo fins que estigui cruixent i escalfeu la ceba fins que quedi ben fosca. Barregeu-ho amb el bacallà i comenceu a fer la truita. Ben fàcil de preparar i ideal per als amants del peix!

Llegiu la recepta completa

06 Xupa-xup de bacallà confitat i arròs vietnamita amb fals pil-pil de parmesà

Xupa-xup de bacallà confitat i arròs vietnamita amb fals pil-pil de parmesà Pau Esculies

Xupa-xup de bacallà confitat i arròs vietnamita amb fals pil-pil de parmesà

Aprofiteu el morro de bacallà per preparar uns xupa-xups deliciosos! Confiteu el peix, feu-ne boles petites i arrebosseu-les. Feu un pil-pil de parmesà. Quan tingueu les broquetes, decoreu-les al vostre gust.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: