CUINA.CAT
11/03/2020Heu de deixar de menjar gluten? Us proposem un menú amb dos primers plats, dos segons i dues postres que no us farà enyorar el gluten en cap moment! Receptes fàcils i saboroses.
Amanida d'espàrrecs, mongetes tendres i ou amb pesto de cànem Becky Lawton
Atreviu-vos amb l'amanida més nutritiva i particular. Prepareu el pesto amb l'alfàbrega, la menta, les llavors de cànem i el parmesà. No us oblideu dels ous; hi donaran un toc especial.
Espaguetis de blat de moro amb carbonara de bolets i soja Food Photos / Cristina Rivarola
Un plat de pasta amb una salsa carbonara i soja excel·lent. Completeu el plat amb pecorino ratllat i pebre negre. Carbohidrats al poder!
Calamars farcits de gambes i albergínies
Els calamars són una bona font proteica. Farcits de gambes i albergínies seran una delícia per al paladar. Completeu la recepta amb uns tomàquets tallats a dauets i amb filets de porro saltats.
Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada
L'agulla de porc cal cuinar-la amb calma. Atreviu-vos a preparar un plat que s'ha d'acompanyar de la ceba caramel·litzada i de la crema de formatge de cabra. Bon profit!
Croquetes d'arròs amb llet
Prepareu un arròs amb llet però amb un acabat final ben original i diferent. Arrebosseu l'arròs amb llet amb les galetes sense gluten ratllades i la canyella en pols.
Cava i roses
I per acabar, us proposem unes postres de gelatina de gerds amb pannacotta. Un cop quallada, acabeu les copes amb fruites vermelles variades. Bo de debò!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: