Troba la teva recepta

6 receptes per utilitzar cúrcuma

Aquesta espècia exòtica té un toc amarg i picant, cosa que dona sabor a molts plats. Tasteu-ne el gust característic amb les receptes que us proposem!

CUINA.CAT

27/03/2019
01 Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt

Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt AJJ Estudi

Broquetes de xai a l'estil marroquí amb hummus de llenties i salsa de iogurt

La cuina marroquina és coneguda per la seva gran varietat d'espècies fortes, en ocasions, picants. La cúrcuma no es queda fora d'aquesta llista i pot participar a plats tan especiats com aquestes broquetes. La barreja de condiments s'utilitza com a maridatge de la carn de xai, en el qual ha de romandre un mínim de 24 hores. Per descomptat, la carn agafa tots els sabors de les espècies i queda molt saborosa.

Llegiu la recepta completa

02 'Dips' de mató i 'crudités'

'Dips' de mató i 'crudités' Becky Lawton

'Dips' de mató i 'crudités'

Una recepta molt senzilla si es vol començar a introduir aquesta espècia. Un dels 'dips' que acompanya aquests bastonets és una barreja de mató i cúrcuma en pols, que li dóna el regust picant de l'espècia. Us indiquem com fer-ho amb cúrcuma, però el mató també serveix com a base d'altres ingredients com el coriandre, els espinacs o el cogombre.

Llegiu la recepta completa

03 Sopa de llenties amb comí

Sopa de llenties amb comí Becky Lawton

Sopa de llenties amb comí

Aquestes llenties es poden preparar amb comí o amb cúrcuma, ja que s'elabora de la mateixa manera. Com en altres receptes, el brou vegetal agafa el sabor característic de la espècia i forma un plat molt saborós amb les llenties. Si us sobra una mica de cúrcuma i us ve de gust menjar unes llenties abans que s'acabi el fred, tasteu aquesta recepta!

Llegiu la recepta completa

04 Llima farcida de tàrtar de vieires

Llima farcida de tàrtar de vieires

Llima farcida de tàrtar de vieires

El sabor àcid i cítric, però dolç, de la llima fa una combinació sorprenentment bona amb la picantor i l'amargura de la cúrcuma. Aquesta recepta és un bon exemple, a més que es poden afegir altres ingredients picants com el xili vermell. Us assegurem que el resultat és excel·lent i una gran novetat per al paladar.

Llegiu la recepta completa

05 Joc de salses

Joc de salses Becky Lawton

Joc de salses

La cúrcuma és un dels ingredients principals del curri, una de les salses més emblemàtiques de l'Índia. Per això, i perquè és boníssima, us donem una recepta per fer curri groc i curri verd, ja que amb una lleugera variació d'ingredients el sabor d'aquestes dues salses és molt diferent. Hi ha desenes de receptes amb curri, de manera que us animem a preparar-les amb el curri casolà que us proposem aquí.

Llegiu la recepta completa

06 Smoothie sunrise

Smoothie sunrise

Smoothie sunrise

Els smoothies són populars perquè són molt bons i perquè aprofiten ingredients amb moltíssimes propietats beneficioses per al nostre cos. La cúrcuma és un d'aquests condiments que semblen tresors nutricionals, de manera que es pot afegir sense problema a aquest smoothie. Per altra banda, porta taronja, pastanaga i maduixes. De veritat pots negar-te a beure't això?

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto