Troba la teva recepta

7 receptes amb fruites vermelles

Són tan i tan dolces que no poden faltar a les postres! Encara que també es poden trobar a plats salats o, fins i tot, a còctels

CUINA.CAT

22/05/2019
01 Financiers d’avellana amb fruits vermells

Financiers d’avellana amb fruits vermells Gemma Clofent

Financiers d'avellana amb fruits vermells

Petits tresors que es troben entre la magdalena i els minipastissos, es van crear per tal que els comensals no es taquessin les mans a l'hora de menjar-los. En aquesta recepta s'aprofita el sabor potent de les fruites vermelles per donar un sabor dolçament explosiu, cosa que es pot notar en el mateix moment de donar la primera mossegada a un 'financier'.

Llegiu la recepta completa

02 Pa de pessic de xocolata blanca, nabius i gerds

Pa de pessic de xocolata blanca, nabius i gerds Becky Lawton

Pa de pessic de xocolata blanca, nabius i gerds

Una de les millors combinacions que es poden fer a la cuina és la xocolata blanca amb els fruits vermells. Un exemple és aquest, amb nabius i gerds, que actuen com petites bombes de dolçor en el moment de tastar el pa de pessic. Per altra banda, es tracta d'uns ingredients amb els quals es pot cuinar fàcilment, ja que mantenen el sabor després de la cocció.

Llegiu la recepta completa

03 Crumble de gerds i roses

Crumble de gerds i roses Gemma Clofent

Crumble de gerds i roses

Aquest plat pot finalitzar un menú romàntic de manera original! El sabor predominant, com és obvi, és el dolç gràcies als gerds, a la rosa i el crumble ensucrat, però és interessant el canvi de textures que proposa. Tou amb els fruits del bosc, cruixent amb el crumble, cremós amb el gelat i, com a corona de les postres, fràgil gràcies al cristall d'aigua de roses. 

Llegiu la recepta completa

04 Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

Conill rostit amb fruites del bosc

La joia d'aquest plat és, sens dubte, la guarnició de grosella, aranyó, gerds i móra. El salat del conill es potencia i transforma gràcies a la dolçor gairebé àcida dels fruits del bosc, tot un canvi que revoluciona el plat sencer. Si busqueu una manera original de preparar els plats de sempre, incorporeu-hi elements dolços. Us proposem començar per aquesta recepta!

Llegiu la recepta completa

05 Crema catalana de festucs amb fruites vermelles

Crema catalana de festucs amb fruites vermelles Becky Lawton

Crema catalana de festucs amb fruites vermelles

Un dels moments més extraordinaris de la cuina és quan s'innova en un plat tradicional de manera exitosa. Un bon exemple és aquesta recepta, unes postres molt catalanes guarnides amb el color i el sabor dels fruits vermells. La suavitat i cremositat de la crema catalana unida a la dolçor potent i explosiva dels gerds, groselles i nabius. Tota una experiència gastronòmica.

Llegiu la recepta completa

06 Pastís de flam i fruites del bosc

Pastís de flam i fruites del bosc Gemma Clofent

Pastís de flam i fruites del bosc

No podem deixar de banda en aquest rànquing les postres més tradicionals que, amb les fruites vermelles, es transformen en un plat típic. Us deixem una recepta senzilla, un pastís cremós amb un lleuger sabor a aquestes fruites silvestres. Per tal de fer més potent la dolçor dels nabius, maduixes i groselles, feu aquesta cobertura de gelatina. Només per als més llaminers!

Llegiu la recepta completa

07 Bloody Mary de fruites vermelles

Bloody Mary de fruites vermelles

Bloody Mary de fruites vermelles

Per als amants dels còctels dolços, aquesta és la vostra combinació! Ja és ben conegut que les infusions de fruites vermelles serveixen per donar un sabor potent a qualsevol tipus de recepta, de manera que un còctel no podia faltar a aquesta llista. A més, per afegir-hi un toc de luxe, us expliquem com fer gelatina de vodka, que quedarà com un còctel de pel·lícula.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto