Troba la teva recepta

7 receptes de gener

Plats per llepar-se els dits aquest mes

CUINA.CAT

18/12/2019

Canonges, porros, llimones, aranges, pastanagues, maduixots, tòfones... són molt diferents però tenen una cosa en comú: el mes de gener els trobem al mercat. Si voleu saber com cuinar d'acord amb la temporada, doneu un cop d'ull a les següents receptes.

01 Sandvitx de porro i parmesà

Sandvitx de porro i parmesà

Sandvitx de porro i parmesà

Si busqueu un farcit per a entrepans bo i original, esteu de sort. Aquest gener feu un remenat d'ou, pebrots i porro acabat de collir de l'hort!

Llegiu la recepta completa

02 Amanida tèbia de peus de porc

Amanida tèbia de peus de porc

Amanida tèbia de peus de porc

Preparar aquest plat no us portarà més de 30 minuts. Els peus de porc es bullen i posteriorment es fregeixen amb l'acompanyament d'espècies i se serveix amb hortalisses i fruites, com el canonge i els maduixots, que es cullen el mes de gener!

Llegiu la recepta completa

03 Quallada de llimona

Quallada de llimona Becky Lawton

Quallada de llimona

Mai unes postres havien sigut tan fàcils de preparar. Elaboreu aquesta quallada de llimona natural i feu-la servir per farcir pa de pessic, per a iogurts i fins i tot, torrades!

Llegiu la recepta completa

04 Croqueta de civet de pollastre a la catalana

Croqueta de civet de pollastre a la catalana

Croqueta de civet de pollastre a la catalana

Les verdures també poden servir per elaborar l'interior de les croquetes. A la recepta tradicional s'utilitza ceba, pastanaga i porros per condimentar el pollastre i fer-lo més gustós.

Llegiu la recepta completa

05 Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge i pastanaga

El llom de porc descansa sobre un llit de pastanagues caramel·litzades i tot plegat es vesteix amb crema de formatge de cabra i el toc final amb uns cruixents de formatge. No espereu a tastar-lo!

06 Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

Ravioli de gall negre del Penedès amb Parmentier de patata i tòfona negra, camagrocs i glaça de rostit

Aquest plat reserveu-lo per un dia que tingueu convidats, ja que la seva exquisidesa mereix ser admirada en públic. Aquesta suculència es dóna, en gran part per la tòfona negra i el gall negre del Penedès, estrelles culinàries d'aquest mes.

Llegiu la recepta completa

07 Terrina de xocolates i salsa àcida

Terrina de xocolates i salsa àcida

Terrina de xocolates i salsa àcida

Aquestes postres tenen quatre elaboracions: pa de pessic de cacau, mousse de xocolata negra, mousse de xocolata blanca i salsa de cítrics, elaborada amb característics d'aquest hivern: llimona, llima i aranja, que li donen un acabat espectacular. 

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto