Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes de sushi poc habituals

Unes quantes receptes d'inspiració nipona que us sorprendran

CUINA.CAT

17/06/2020

Us proposem celebrar el Dia Mundial del Sushi d'una altra manera. Més enllà del maki de salmó, del nigiri de tonyina o del futomaki de cranc, hi ha moltes maneres de fer sushi! Ita dakimasu! 

01 Sushi d'escalivada i aladroc

Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton

Sushi d'escalivada i aladroc

Cansats dels makis de salmó, tonyina o alvocat? Opteu per un altre peix! Per començar, us proposem que tasteu aquest maki amb escalivada i aladroc. Us fascinarà. 

02 Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm Becky Lawton

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

El que més us avorreix del sushi són les algues? Això del peix cru no us acaba de convèncer? Aquest maki us encantarà. Està fet amb col i porta ànec i salsa de raïm. Nyam! 

03 Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi / Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi / Becky Lawton Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi

Si sou vegans i busqueu alternatives al maki de cogombre o alvocat, no busqueu més i tasteu el sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi. Trigareu una mica a fer-lo, d'acord, però pagarà la pena. 

04 Maki de cranc i remolatxa

Maki de cranc i remolatxa Becky Lawton

Maki de cranc i remolatxa

Aquesta recepta ja és una mica més habitual. Un maki de cranc i cogombre. La diferència està en l'arròs: fet amb remolatxa, que li dóna aquest meravellós color rosa i un gust molt especial. Boníssim! 

05 Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma

Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma

Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma

Ada Parellada ens proposa un nigiri dolç que n'hi ha per llepar-se'n els dits: arròs amb llet, taronja i poma. Una manera diferent de menjar fruita. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto