Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 receptes de sushi poc habituals

Unes quantes receptes d'inspiració nipona que us sorprendran

CUINA.CAT

17/06/2020

Us proposem celebrar el Dia Mundial del Sushi d'una altra manera. Més enllà del maki de salmó, del nigiri de tonyina o del futomaki de cranc, hi ha moltes maneres de fer sushi! Ita dakimasu! 

01 Sushi d'escalivada i aladroc

Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton

Sushi d'escalivada i aladroc

Cansats dels makis de salmó, tonyina o alvocat? Opteu per un altre peix! Per començar, us proposem que tasteu aquest maki amb escalivada i aladroc. Us fascinarà. 

02 Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm Becky Lawton

Sushi de col amb ànec i salsa de raïm

El que més us avorreix del sushi són les algues? Això del peix cru no us acaba de convèncer? Aquest maki us encantarà. Està fet amb col i porta ànec i salsa de raïm. Nyam! 

03 Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton Becky Lawton

Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi

Si sou vegans i busqueu alternatives al maki de cogombre o alvocat, no busqueu més i tasteu el sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi. Trigareu una mica a fer-lo, d'acord, però pagarà la pena. 

04 'Maki' de cranc i remolatxa

'Maki' de cranc i remolatxa Becky Lawton

Maki de cranc i remolatxa

Aquesta recepta ja és una mica més habitual. Un maki de cranc i cogombre. La diferència està en l'arròs: fet amb remolatxa, que li dóna aquest meravellós color rosa i un gust molt especial. Boníssim! 

05 Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma

Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma

Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma

Ada Parellada ens proposa un nigiri dolç que n'hi ha per llepar-se'n els dits: arròs amb llet, taronja i poma. Una manera diferent de menjar fruita. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: