CUINA.CAT
17/06/2020Us proposem celebrar el Dia Mundial del Sushi d'una altra manera. Més enllà del maki de salmó, del nigiri de tonyina o del futomaki de cranc, hi ha moltes maneres de fer sushi! Ita dakimasu!
Sushi d'escalivada i aladroc Becky Lawton
Cansats dels makis de salmó, tonyina o alvocat? Opteu per un altre peix! Per començar, us proposem que tasteu aquest maki amb escalivada i aladroc. Us fascinarà.
Sushi de col amb ànec i salsa de raïm Becky Lawton
El que més us avorreix del sushi són les algues? Això del peix cru no us acaba de convèncer? Aquest maki us encantarà. Està fet amb col i porta ànec i salsa de raïm. Nyam!
Sushi de pastanaga amb xiitake i crema d''umeboshi' / Becky Lawton Becky Lawton
Si sou vegans i busqueu alternatives al maki de cogombre o alvocat, no busqueu més i tasteu el sushi de pastanaga amb xiitake i crema d'umeboshi. Trigareu una mica a fer-lo, d'acord, però pagarà la pena.
'Maki' de cranc i remolatxa Becky Lawton
Aquesta recepta ja és una mica més habitual. Un maki de cranc i cogombre. La diferència està en l'arròs: fet amb remolatxa, que li dóna aquest meravellós color rosa i un gust molt especial. Boníssim!
Sushi d'arròs amb llet, taronja i poma
Ada Parellada ens proposa un nigiri dolç que n'hi ha per llepar-se'n els dits: arròs amb llet, taronja i poma. Una manera diferent de menjar fruita.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.