Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

9 plats amb fideus

Amb aquestes receptes filareu ben prim!

CUINA.CAT

13/01/2020

A vegades els mengem amb cullera i altres vegades, amb forquilla, i ens agrada tenir-ne a l'armari perquè són molt versàtils i convencen molts paladars. A continuació us ensenyem receptes tradicionals, innovadores i d'altres ben exòtiques amb els fideus com a protagonistes!

01 Fideus a la cassola amb carbassa

Fideus a la cassola amb carbassa

Fideus a la cassola amb carbassa

Fideus acompanyats de vegetals amb la carbassa com a protagonista. És un plat que, a part de bo, us serà més fàcil de digerir!

Llegiu la recepta completa

02 Bacallà amb porrusalda

Bacallà amb porrusalda Pau Esculies

Bacallà amb porrusalda

En aquest plat els fideus no són els convencionals fets de farina, ou i sal: són de patata! Es cuinen amb el Lékué, un estoig de vapor que es posa al microones. Aquests formen part d'una sopa asiàtica, i se serveixen amb el bacallà i la verdura i en un altre cassó, el brou.

Llegiu la recepta completa

03 Fideuada vegetal, mar y huerta

Fideuada vegetal, mar y huerta Becky Lawton

Fideuada vegetal, mar i horta

Aquesta és una fideuada molt marina sense peix ni marisc, amb una salaor donada per les algues i acompanyada per verdures i xiitake. Però no es diu fideuada perquè sí, els fideus de cabell d'àngel no hi falten!

Llegiu la recepta completa

04 'Rossejat' de fideos con gambas de palamós

'Rossejat' de fideos con gambas de palamós Becky Lawton

Rossejat de fideus amb gambes de Palamós

Apreneu a fer un bon rossejat de fideus seguint aquesta recepta, cal seguir diversos passos però no són complicats de portar a terme. I perquè us quedi un rossejat de 10, no oblideu els nostres consells: si pot ser, molt millor que les gambes siguin de Palamós i que acompanyeu el rossejat amb un allioli elaborat per vosaltres. 

Llegiu la recepta completa

05 Amanida freda de fideus soba

Amanida freda de fideus soba Becky Lawton

Amanida freda de fideus soba

No us feu els sorpresos, de ben segur que heu menjat amanida d'arròs o de pasta i era... freda! Proveu ara de fer-ne una a l'estil asiàtic, compreu un paquet de fideus soba, poseu-hi un carbassó, pastanaga i sèsam. I per guarnir-ho aboqueu-hi una salsa agredolça, que podreu elaborar combinant uns ingredients molt exòtics.

Llegiu la recepta completa

06 Fideus rossos de Cambrils

Fideus rossos de Cambrils Mariona Villavieja

Fideus rossos de Cambrils

Si voleu fer una fideuada de restaurant no ho dubteu, seguiu aquesta recepta del Restaurant Miquel elaborat amb aranyes, congres, lluernes, rapets, cintes, verat, crancs i galeres. El més probable és que us surti deliciós!

Llegiu la recepta completa

07 'Noodles' amb crema de gambes i llet de coco

'Noodles' amb crema de gambes i llet de coco Becky Lawton

'Noodles' amb crema de gambes

Si sou fans de les gambes, aquest plat segur que us farà feliços. Amb els caps i les peles del crustaci s'elabora una crema de gambes que vesteix el plat, que ja porta aquest ingredient. Un altre aspecte a destacar és que els fideus són japonesos.

Llegiu la recepta completa

08 Fideuá negra con gambas

Fideuá negra con gambas

Fideuada negra amb gambes

Si sou dels qui quan es parla de paelles o fideuades els preferiu negres, esteu de sort: podeu fer una fideuada negra amb molta facilitat si compreu el caldo ja fet. El resultat és espectacular.

Llegiu la recepta completa

09 Pho de pollastre

Pho de pollastre

Pho de pollastre

El pho és una sopa vietnamita característica per servir tallarines d'arròs, vegetals i proteïnes en el mateix bol banyat amb el caldo. En aquesta ocasió, és una sopa de pollastre amb ceba, pastanaga i porro molt nutritiva.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto