CUINA.CAT
13/01/2020A vegades els mengem amb cullera i altres vegades, amb forquilla, i ens agrada tenir-ne a l'armari perquè són molt versàtils i convencen molts paladars. A continuació us ensenyem receptes tradicionals, innovadores i d'altres ben exòtiques amb els fideus com a protagonistes!
Fideus a la cassola amb carbassa
Fideus acompanyats de vegetals amb la carbassa com a protagonista. És un plat que, a part de bo, us serà més fàcil de digerir!
Bacallà amb porrusalda Pau Esculies
En aquest plat els fideus no són els convencionals fets de farina, ou i sal: són de patata! Es cuinen amb el Lékué, un estoig de vapor que es posa al microones. Aquests formen part d'una sopa asiàtica, i se serveixen amb el bacallà i la verdura i en un altre cassó, el brou.
Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton
Aquesta és una fideuada molt marina sense peix ni marisc, amb una salaor donada per les algues i acompanyada per verdures i xiitake. Però no es diu fideuada perquè sí, els fideus de cabell d'àngel no hi falten!
'Rossejat' de fideos con gambas de palamós Becky Lawton
Apreneu a fer un bon rossejat de fideus seguint aquesta recepta, cal seguir diversos passos però no són complicats de portar a terme. I perquè us quedi un rossejat de 10, no oblideu els nostres consells: si pot ser, molt millor que les gambes siguin de Palamós i que acompanyeu el rossejat amb un allioli elaborat per vosaltres.
Amanida freda de fideus soba Becky Lawton
No us feu els sorpresos, de ben segur que heu menjat amanida d'arròs o de pasta i era... freda! Proveu ara de fer-ne una a l'estil asiàtic, compreu un paquet de fideus soba, poseu-hi un carbassó, pastanaga i sèsam. I per guarnir-ho aboqueu-hi una salsa agredolça, que podreu elaborar combinant uns ingredients molt exòtics.
Fideus rossos de Cambrils Mariona Villavieja
Si voleu fer una fideuada de restaurant no ho dubteu, seguiu aquesta recepta del Restaurant Miquel elaborat amb aranyes, congres, lluernes, rapets, cintes, verat, crancs i galeres. El més probable és que us surti deliciós!
'Noodles' amb crema de gambes i llet de coco Becky Lawton
Si sou fans de les gambes, aquest plat segur que us farà feliços. Amb els caps i les peles del crustaci s'elabora una crema de gambes que vesteix el plat, que ja porta aquest ingredient. Un altre aspecte a destacar és que els fideus són japonesos.
Fideuá negra con gambas
Si sou dels qui quan es parla de paelles o fideuades els preferiu negres, esteu de sort: podeu fer una fideuada negra amb molta facilitat si compreu el caldo ja fet. El resultat és espectacular.
'Pho' de pollastre
El pho és una sopa vietnamita característica per servir tallarines d'arròs, vegetals i proteïnes en el mateix bol banyat amb el caldo. En aquesta ocasió, és una sopa de pollastre amb ceba, pastanaga i porro molt nutritiva.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.