Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

4 sopes per llepar-se'n els dits

Una selecció de 4 plats ben calents i enèrgics

CUINA.CAT

18/11/2022

Les sopes o les cremes són plats recomfortants, enèrgics i nutritius. En aquest receptari us proposem les opcions més originals i vistoses! Bon profit!

01 Sopa de marisc amb llet de coco

Sopa de marisc amb llet de coco

Sopa de marisc amb llet de coco

Prepareu aquesta sopa molt saborosa i acolorida. Barregeu el marisc variat, el paprika, un pebre vermell dolç, el comí i el suc de llimona. Salteu-ho i afegiu-hi les verdures. Tireu-hi la llet de coco i coeu-ho a foc lent. Completeu el plat amb unes fulles de menta!

Llegiu la recepta completa

02 Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

Crema calenta d'alvocat

L'alvocat és una opció perfecta per combinar amb una crema calenta. Feu unes boletes amb sobrassada i fregiu-les. Serviu la crema amb els trossos d'alvocat, les croquetes de sobrassada i els granets de magrana. Un plat amb un gust intens inigualable!

Llegiu la recepta completa

03 Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern

Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern

Sopa de mandonguilles i verdures d'hivern

Una sopa amb mandonguilles de carn de pollastre o vedella. Sofregiu la ceba, les pastanagues i la carbassa amb els alls tendres. Feu la sopa amb el brou de pollastre i poseu-hi les mandonguilles. Podeu acabar el plat amb unes gotes de llimona, curri i blat tendre. Serviu-la calenta. En gaudireu d'allò més!

Llegiu la recepta completa

04 Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Crema de xirivia amb poma i xips de moniato

Poseu els porros, les xirivies i la poma en una cassola. Afegiu-hi el brou i espereu fins que les xirivies estiguin tendres. Peleu un moniato i salteu-lo per afegir-lo a la crema. Podeu decorar el plat amb un rajolí de suc de llimona. Una crema deliciosa!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto