CUINA.CAT
19/09/2023Les sopes o les cremes són plats recomfortants, enèrgics i nutritius. En aquest receptari us proposem les opcions més originals i vistoses! Bon profit!
Sopa de marisc amb llet de coco
Prepareu aquesta sopa molt saborosa i acolorida. Barregeu el marisc variat, el paprika, un pebre vermell dolç, el comí i el suc de llimona. Salteu-ho i afegiu-hi les verdures. Tireu-hi la llet de coco i coeu-ho a foc lent. Completeu el plat amb unes fulles de menta!
Crema calenta d'alvocat
L'alvocat és una opció perfecta per combinar amb una crema calenta. Feu unes boletes amb sobrassada i fregiu-les. Serviu la crema amb els trossos d'alvocat, les croquetes de sobrassada i els granets de magrana. Un plat amb un gust intens inigualable!
Sopa amb mandonguilles i verdures d'hivern
Una sopa amb mandonguilles de carn de pollastre o vedella. Sofregiu la ceba, les pastanagues i la carbassa amb els alls tendres. Feu la sopa amb el brou de pollastre i poseu-hi les mandonguilles. Podeu acabar el plat amb unes gotes de llimona, curri i blat tendre. Serviu-la calenta. En gaudireu d'allò més!
Crema de xirivia amb poma i xips de moniato
Poseu els porros, les xirivies i la poma en una cassola. Afegiu-hi el brou i espereu fins que les xirivies estiguin tendres. Peleu un moniato i salteu-lo per afegir-lo a la crema. Podeu decorar el plat amb un rajolí de suc de llimona. Una crema deliciosa!
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: