Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Dolços per triomfar a la tardor

Us portem 10 dolços ideals a la tardor

CUINA.CAT

07/10/2020

El moniato, la carbassa o les castanyes són elements que no poden faltar en aquesta època de l'any. Aquí trobaràs deu receptes que t'ajudaran a utilitzar-los de la forma més original. Dolços per triomfar a la tardor.

01 Pastís de moniato

Pastís de moniato

Pastís de moniato

El pastís de moniato és una gran opció per a aquestes tardes i nits fredes de tardor. Un pastís amb base de pasta brisa que combina molt bé el dolç del moniato i la xocolata. 

02 Pastissets de moniato

Pastissets de moniato Gemma Clofent

Pastissets de moniato

I pels que prefereixin unes postres més petites i ben dolces, però sempre respectant l'essència del moniato, tenim els pastissets de moniato. Un dolç amb confitura de moniato i arrebossats amb sucre, perfectes per fer servir com a postres, esmorzar o berenar. 

03 'Crème brûlée' de moniato i mandarina / Gemma Clofent

'Crème brûlée' de moniato i mandarina / Gemma Clofent Gemma Clofent

'Crème brûlée' de moniato i mandarina

Una última opció amb moniato que combina perfectament la seva dolçor amb el toc cítric de la mandarina. Unes postres fredes amb el moniato com a eix vertebrador una vegada més.

04 Pastís de carbassa

Pastís de carbassa Gemma Clofent

Pastís de carbassa

Un altre aliment que mai falta a la tardor és la carbassa. Ada Parellada ens porta aquesta recepta senzilla i efectiva que combina carbassa i pastanaga en una de les postres més típiques d'aquestes dates.

05 Galetes de carbassa, avellanes i xocolata

Galetes de carbassa, avellanes i xocolata Gemma Clofent

Galetes de carbassa, avellanes i xocolata

Gemma Clofent ens demostra que amb carbassa pots fer molt més que pastissos. Una recepta fàcil i ràpida. Amb un toc de forn, tindreu unes galetes genials, ideals per a qualsevol moment del dia. 

06 Castanyes torrades / Thinkstock

Castanyes torrades / Thinkstock

Castanyes amb xarop de vainilla

Arriba la tardor, arriben les castanyes. Us proposem una recepta diferent, que acompanya el fruit de la castanya amb el toc dolç i fresc de la vainilla. 

07 'Mousse' de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

'Mousse' de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

'Mousse' de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

Amb aquesta recepta ens centrem també en la castanya, però amb un toc diferent: de xocolata! Una 'mousse' que contrasta els sabors de la castanya i la xocolata amb la pela de taronja. Deliciosa. 

08 Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pep Nogué ens porta una mescla explosiva amb farina de castanya, rovells d'ou i rom negre. Unes postres dolces amb un sabor espectacular. Un pa de pessic perfecte per als amants de la cuina elaborada. El sabor li fa justícia.  

09 Pastís Tatin de peres amb figues

Pastís Tatin de peres amb figues

Pastís Tatin de peres amb figues

La figa ja acaba temporada, però encara la trobem a les fruiteries! Per això, us proposem un pastís Tatin amb pera, pasta de full i nata per llepar-se'n els dits.

10 Panellets de 'mojito'

Panellets de 'mojito' Gemma Clofent

Panellets de 'mojito'

Què seria de la tardor sense els panellets? Pels que busquin innovar i elaborar quelcom més particular, els panellets de 'mojito' són una gran opció. Ametlla, patata, nata, rom blanc i la frescor i acidesa que donen la llima i la menta. Un contrast de sabors que fa venir aigua a la boca només de pensar-hi. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: