Troba la teva recepta

Preparació

  1. Munteu els rovells amb 125 g de sucre. A mig muntar, afegiu-hi l’aigua a poc a poc, fins que gairebé tripliqui el volum inicial.
  2. Afegiu-hi la farina tamisada i una merenga francesa, elaborada amb les clares d’ou i la resta de sucre, muntat prèviament a punt de neu. Col·loqueu la barreja dins d’un motlle (rectangular o quadrat) prèviament encamisat.
  3. Coeu-ho al forn a 180-200 ºC, fins que, fent la prova de l’agulla, després de punxar el centre del motlle del pa de pessic l’agulla surti absolutament neta.
  4. Poseu a bullir el sucre i l’aigua i, quan arrenqui el bull, apagueu el foc i reserveu-ho.
  5. Al foc, poseu els ous amb el sucre al bany maria. No ho deixeu de remenar, perquè té tendència a enganxar-se. Quan espesseixi, afegiu-hi la llimona fent un parell de remenades més. Fiqueu-ho en una safata perquè es refredi ràpidament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto