Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la nata i el rom. Incorporeu-hi els flocs de patata i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi el sucre i barregeu-ho. Incorporeu-hi l’ametlla i barregeu-ho fins que quedi una massa ben homogènia.
  2. Finalment, incorporeu-hi la pell ratllada de les llimes i la menta ben picada. Emboliqueu-ho amb film i deixeu-ho reposar unes hores a la nevera.
  3. Amb el massapà formeu un xurro llarg i prim. Amb un ganivet, talleu trossets iguals del xurro, d’uns 16-18 g cadascun.
  4. Doneu forma de boleta a cada trosset i arrebosseu-la lleugerament amb sucre en pols. Coeu els panellets 4 min a 220 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: