Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la nata i el rom. Incorporeu-hi els flocs de patata i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi el sucre i barregeu-ho. Incorporeu-hi l’ametlla i barregeu-ho fins que quedi una massa ben homogènia.
  2. Finalment, incorporeu-hi la pell ratllada de les llimes i la menta ben picada. Emboliqueu-ho amb film i deixeu-ho reposar unes hores a la nevera.
  3. Amb el massapà formeu un xurro llarg i prim. Amb un ganivet, talleu trossets iguals del xurro, d’uns 16-18 g cadascun.
  4. Doneu forma de boleta a cada trosset i arrebosseu-la lleugerament amb sucre en pols. Coeu els panellets 4 min a 220 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: