Troba la teva recepta

He impartit diversos tallers al Mercat de Manlleu. Un d'ells els vaig dedicar a 'panellets diferents', per anar més enllà dels clàssics de pinyons, ametlla, coco o codonyat. Vaig fer-ne 6 varietats i crec que aquests de mojito són els que van tenir més èxit. La recepta del massapà és diferent a la tradicional perquè porta flocs de patata. El motiu és ben senzill: com que els flocs de patata s’han d’hidratar, és el que em permet incorporar el rom necessari per a la recepta. Encara sou a temps de fer-los per aquesta nit. Ja veureu com triomfeu!

Preparació

  1. Escalfeu la nata i el rom. Incorporeu-hi els flocs de patata i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi el sucre i barregeu-ho. Incorporeu-hi l’ametlla i barregeu-ho fins que quedi una massa ben homogènia.
  2. Finalment, incorporeu-hi la pell ratllada de les llimes i la menta ben picada. Emboliqueu-ho amb film i deixeu-ho reposar unes hores a la nevera.
  3. Amb el massapà formeu un xurro llarg i prim. Amb un ganivet, talleu trossets iguals del xurro, d’uns 16-18 g cadascun.
  4. Doneu forma de boleta a cada trosset i arrebosseu-la lleugerament amb sucre en pols. Coeu els panellets 4 min a 220 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto