Troba la teva recepta

Ara fa dies que no participo a l’HEMC, entre una cosa i l’altra m’ha faltat temps… Però el tema d’aquest mes m’agrada molt i no volia deixar passar l’ocasió de presentar-hi una recepta, unes galetes de carbassa, avellanes i xocolata sense gens de sucre.

La Paula, de Con las zarpas en la masa, ha proposat un tema molt interessant: dolços sense sucre. Ara que s’acosta Nadal i les nostres taules s’omplen de dolços exquisits, és un bon moment per solidaritzar-se amb els diabètics i tothom qui per un motiu o un altre no pot prendre sucre. Entre totes les aportacions segur que sortirà un receptari espectacular de rebosteria sense sucre!

Tot i que l’HEMC proposa substituir el sucre per edulcorants aptes per a diabètics, a mi m’ha fet il·lusió preparar una recepta sense cap d’aquests ingredients, unes galetes poc dolces però no per això menys llamineres. Amb la mateixa dolçor de la carbassa, aquestes galetes resulten una menja exquisida apta per a diabètics que farà les delícies de tothom, tant si poden menjar sucre com si no. I si no teniu problemes de sucre, feu-les afegint 100 g de sucre a la recepta… tasteu-les i ja m’ho direu!

Preparació

  1. Barregeu la farina, el llevat i la canyella. Afegiu-hi la mantega, l’ou i la carbassa triturada integrant bé cada ingredient. Finalment, afegiu-hi les avellanes picades i barregeu-ho bé. Formeu una bola amb la massa, emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la reposar a la nevera fins que agafi consistència.
  2. Estireu la massa, talleu les galetes i coeu-les al forn a 180 ºC uns 15 min. Deixeu-les refredar.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Decoreu les galetes al gust, deixeu refredar la xocolata i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto