Consells de cuina La Vanguardia

Ara fa dies que no participo a l’HEMC, entre una cosa i l’altra m’ha faltat temps… Però el tema d’aquest mes m’agrada molt i no volia deixar passar l’ocasió de presentar-hi una recepta, unes galetes de carbassa, avellanes i xocolata sense gens de sucre.

La Paula, de Con las zarpas en la masa, ha proposat un tema molt interessant: dolços sense sucre. Ara que s’acosta Nadal i les nostres taules s’omplen de dolços exquisits, és un bon moment per solidaritzar-se amb els diabètics i tothom qui per un motiu o un altre no pot prendre sucre. Entre totes les aportacions segur que sortirà un receptari espectacular de rebosteria sense sucre!

Tot i que l’HEMC proposa substituir el sucre per edulcorants aptes per a diabètics, a mi m’ha fet il·lusió preparar una recepta sense cap d’aquests ingredients, unes galetes poc dolces però no per això menys llamineres. Amb la mateixa dolçor de la carbassa, aquestes galetes resulten una menja exquisida apta per a diabètics que farà les delícies de tothom, tant si poden menjar sucre com si no. I si no teniu problemes de sucre, feu-les afegint 100 g de sucre a la recepta… tasteu-les i ja m’ho direu!

Preparació

  1. Barregeu la farina, el llevat i la canyella. Afegiu-hi la mantega, l’ou i la carbassa triturada integrant bé cada ingredient. Finalment, afegiu-hi les avellanes picades i barregeu-ho bé. Formeu una bola amb la massa, emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la reposar a la nevera fins que agafi consistència.
  2. Estireu la massa, talleu les galetes i coeu-les al forn a 180 ºC uns 15 min. Deixeu-les refredar.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Decoreu les galetes al gust, deixeu refredar la xocolata i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto