Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les castanyes en el recipient Varoma.
  2. Aboqueu 600 g d'aigua al vas, poseu el Varoma en la seva posició i programeu 25-30 min, a velocitat 1, per coure les castanyes al vapor. Poseu el Varoma de banda, buideu i assequeu el got.
  3. Peleu les castanyes calentes. És fàcil pelar-les mentre encara estan humides. Si estan seques o resulten difícils de pelar, submergiu-les en aigua calenta.
  4. Aboqueu el sucre i la beina de vainilla en el vas sec i tritureu-ho durant 10 s a velocitat 10.
  5. Afegiu-hi 500 g d'aigua i reduïu-la durant 15 min al programa Varoma i a velocitat 1 sense el cubilet.
  6. Afegiu-hi les castanyes pelades i programeu 3-6 min, temperatura 100 °C, i velocitat 1. Comproveu que estan prou toves i que conserven la seva forma.
  7. Introduïu les castanyes en pots de mitja rosca, cobriu-les amb el xarop i tanqueu els pots immediatament.

Suggeriments:

Serviu les castanyes amb gelat o compota de fruites. Utilitzeu les castanyes com a acompanyament amb col llombarda per a plats de caça.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: