Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema pastissera: barregeu els ous amb la Maizena i una mica de llet. Poseu a bullir la nata, la llet i el sucre, i quan bulli aboqueu-hi els ous amb la Maizena i la llet, sense parar-ho de remenar. Deixeu-ho coure 30 s i apagueu el foc. Deixeu-ho refredar. 
  2. Per a la Tatin: peleu i treieu les granes de les peres. Poseu-les al microones 8 min a 900 W. Un cop ben cuites, talleu-les a làmines verticals. Deixeu-les refredar. 
  3. Talleu un disc de pasta de full de l’amplada de la pera; torneu a reconstruir la pera intercalant-hi una mica de crema pastissera. Coeu-ho al forn a 160 ºC fins que la massa quedi cuita. Serviu-ho acompanyat d'un puré de figues fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto