Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema pastissera: barregeu els ous amb la Maizena i una mica de llet. Poseu a bullir la nata, la llet i el sucre, i quan bulli aboqueu-hi els ous amb la Maizena i la llet, sense parar-ho de remenar. Deixeu-ho coure 30 s i apagueu el foc. Deixeu-ho refredar. 
  2. Per a la Tatin: peleu i treieu les granes de les peres. Poseu-les al microones 8 min a 900 W. Un cop ben cuites, talleu-les a làmines verticals. Deixeu-les refredar. 
  3. Talleu un disc de pasta de full de l’amplada de la pera; torneu a reconstruir la pera intercalant-hi una mica de crema pastissera. Coeu-ho al forn a 160 ºC fins que la massa quedi cuita. Serviu-ho acompanyat d'un puré de figues fresques.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: