Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la taronja, procurant que no quedi gens de membrana blanca a la pela.
  2. Talleu la pela de taronja a la juliana i poseu-la tres vegades en aigua bullent, refrescant-la entre cada vegada amb aigua freda.
  3. Prepareu un almívar amb 50 g de sucre i 50 ml d’aigua.
  4. Un cop temperat, poseu-hi la pela de taronja i deixeu-ho reposar tota la nit.
  5. Feu un tall a la part superior de les castanyes i coeu-les en aigua bullent, uns 5-7 min. Peleu-les i poseu-les en un cassó cobertes de llet.
  6. Feu-les coure fins que siguin tendres. Retireu les castanyes i tritureu-les fins que quedi una pasta homogènia; si queda molt seca hi podeu afegir una mica de la llet de la cocció.
  7. Semimunteu la nata.
  8. Blanquegeu els rovells amb la meitat del sucre i barregeu-ho amb el puré de castanyes i la nata semimuntada.
  9. Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre sobrant i barregeu-ho suaument, amb moviments envolupants, amb la preparació anterior.
  10. Col·loqueu-ho en copes i poseu-ho a la nevera unes hores, fins que qualli.
  11. Foneu la xocolata al bany maria i barregeu-la amb la llet calenta i el rom.
  12. Serviu la mousse de castanyes amb la salsa de xocolata i la pela de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

31 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

30 oct - 01 nov

Festa del Vi de la Terra Alta

La Festa del Vi de la Terra Alta se celebrarà un any més, tot i els canvis provocats per la crisi sanitària...

02 nov

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto