Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la taronja, procurant que no quedi gens de membrana blanca a la pela.
  2. Talleu la pela de taronja a la juliana i poseu-la tres vegades en aigua bullent, refrescant-la entre cada vegada amb aigua freda.
  3. Prepareu un almívar amb 50 g de sucre i 50 ml d’aigua.
  4. Un cop temperat, poseu-hi la pela de taronja i deixeu-ho reposar tota la nit.
  5. Feu un tall a la part superior de les castanyes i coeu-les en aigua bullent, uns 5-7 min. Peleu-les i poseu-les en un cassó cobertes de llet.
  6. Feu-les coure fins que siguin tendres. Retireu les castanyes i tritureu-les fins que quedi una pasta homogènia; si queda molt seca hi podeu afegir una mica de la llet de la cocció.
  7. Semimunteu la nata.
  8. Blanquegeu els rovells amb la meitat del sucre i barregeu-ho amb el puré de castanyes i la nata semimuntada.
  9. Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre sobrant i barregeu-ho suaument, amb moviments envolupants, amb la preparació anterior.
  10. Col·loqueu-ho en copes i poseu-ho a la nevera unes hores, fins que qualli.
  11. Foneu la xocolata al bany maria i barregeu-la amb la llet calenta i el rom.
  12. Serviu la mousse de castanyes amb la salsa de xocolata i la pela de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: