Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la taronja, procurant que no quedi gens de membrana blanca a la pela.
  2. Talleu la pela de taronja a la juliana i poseu-la tres vegades en aigua bullent, refrescant-la entre cada vegada amb aigua freda.
  3. Prepareu un almívar amb 50 g de sucre i 50 ml d’aigua.
  4. Un cop temperat, poseu-hi la pela de taronja i deixeu-ho reposar tota la nit.
  5. Feu un tall a la part superior de les castanyes i coeu-les en aigua bullent, uns 5-7 min. Peleu-les i poseu-les en un cassó cobertes de llet.
  6. Feu-les coure fins que siguin tendres. Retireu les castanyes i tritureu-les fins que quedi una pasta homogènia; si queda molt seca hi podeu afegir una mica de la llet de la cocció.
  7. Semimunteu la nata.
  8. Blanquegeu els rovells amb la meitat del sucre i barregeu-ho amb el puré de castanyes i la nata semimuntada.
  9. Munteu les clares d’ou amb la meitat del sucre sobrant i barregeu-ho suaument, amb moviments envolupants, amb la preparació anterior.
  10. Col·loqueu-ho en copes i poseu-ho a la nevera unes hores, fins que qualli.
  11. Foneu la xocolata al bany maria i barregeu-la amb la llet calenta i el rom.
  12. Serviu la mousse de castanyes amb la salsa de xocolata i la pela de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto