Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Comenceu separant les clares dels rovells. Com que aquest pas és una mica difícil, val més que demaneu ajuda a un adult. Reserveu-ho.
  2. En un bol, poseu les clares i el sucre blanc. Bateu-ho a punt de neu, és a dir, fins que tinguin molta consistència. Per fer-ho, heu de batre les clares enèrgicament amb unes varetes. Si en teniu d’elèctriques, us serà molt més fàcil.
  3. En un altre bol, bateu els rovells amb el sucre morè.
  4. Afegiu-hi la mantega fosa, la carbassa, pelada i tallada menuda, i la pastanaga, pelades i ratllada. Poseu-hi, també, la sal i la canyella. Barregeu-ho bé amb les varetes.
  5. Afegiu-hi la farina i el llevat i torneu-ho a barrejar bé.
  6. Poseu-hi la meitat de les clares a punt de neu i barregeu-ho. Tot seguit, poseu-hi l’altra meitat de les clares i torneu-ho a barrejar.
  7. Engreixeu un motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Aboqueu-hi la barreja i coeu-ho, a 180 ºC, 30 min.
  8. Demaneu a un adult que us ajudi a treure el motlle del forn. Deixeu refredar el pastís, talleu-lo a quadrats i ja us el podeu menjar.

El consell

  • Si voleu que el pastís de carbassa sigui encara més festiu, només heu de desfer una rajola de xocolata i abocar-la-hi per sobre. Deixeu-ho refredar i tindreu un pastís de carbassa i xocolata fantàstic i molt fàcil de fer!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto