Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Comenceu separant les clares dels rovells. Com que aquest pas és una mica difícil, val més que demaneu ajuda a un adult. Reserveu-ho.
  2. En un bol, poseu les clares i el sucre blanc. Bateu-ho a punt de neu, és a dir, fins que tinguin molta consistència. Per fer-ho, heu de batre les clares enèrgicament amb unes varetes. Si en teniu d’elèctriques, us serà molt més fàcil.
  3. En un altre bol, bateu els rovells amb el sucre morè.
  4. Afegiu-hi la mantega fosa, la carbassa, pelada i tallada menuda, i la pastanaga, pelades i ratllada. Poseu-hi, també, la sal i la canyella. Barregeu-ho bé amb les varetes.
  5. Afegiu-hi la farina i el llevat i torneu-ho a barrejar bé.
  6. Poseu-hi la meitat de les clares a punt de neu i barregeu-ho. Tot seguit, poseu-hi l’altra meitat de les clares i torneu-ho a barrejar.
  7. Engreixeu un motlle amb una mica de mantega i enfarineu-lo. Aboqueu-hi la barreja i coeu-ho, a 180 ºC, 30 min.
  8. Demaneu a un adult que us ajudi a treure el motlle del forn. Deixeu refredar el pastís, talleu-lo a quadrats i ja us el podeu menjar.

El consell

  • Si voleu que el pastís de carbassa sigui encara més festiu, només heu de desfer una rajola de xocolata i abocar-la-hi per sobre. Deixeu-ho refredar i tindreu un pastís de carbassa i xocolata fantàstic i molt fàcil de fer!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: