CUINA.CAT
13/05/2020Un dels plats vegetarians més nutritius i valorats del món. La recepta, originària de l'Orient Mitjà, és senzilla i molt gustosa. I la millor forma de celebrar l'#hummusday és preparant i menjant hummus. Us animeu? Aquí us deixem quatre receptes ben diferents d'aquesta crema. Que vagi de gust!
Hummus de carbassa Getty Images
Comencem amb l'hummus de carbassa. Barregeu l'hortalissa amb el suc de llimona, la pasta de tahina i els cigrons fins que aconseguiu la pasta. Acompanyeu el plat amb els pebrots tallats a rodanxes i uns bastonets de pa. Que vagi de gust!
Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta AJJ Estudi
Aquesta recepta d'en Jani Paasikoski és un segon plat que us encantarà. Enforneu les albergínies i barregeu-les amb la tahina i el suc de llimona. Prepareu una vinagreta amb els tomàquets cherry, la ceba vermella i l'oli de sèsam. Acompanyeu l'hummus amb els filets de llobarro. Boníssim!
Hummus tradicional de cigrons amb crudités
No podem deixar-nos l'hummus tradicional. És un plat que us aguantarà tota la setmana sense problema, ideal per fer un batch cooking! Tritureu els cigrons amb els alls, la tahina i el suc de llimona fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia. Tingueu a mà les verdures que preferiu i ja teniu l'acompanyament per l'hummus. Bon profit!
Hummus de bròquil
Aquest hummus de bròquil és senzill i ràpid. Bulliu el bròquil i mescleu-lo amb els cigrons, la tahina i el suc de llimona. Decoreu el plat amb comí, pinyons i unes tortillas de blat. Nyam!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.