Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Dia de l'hummus: 4 plats que heu de tastar

El puré de cigrons que triomfa a tot arreu

CUINA.CAT

13/05/2020

Un dels plats vegetarians més nutritius i valorats del món. La recepta, originària de l'Orient Mitjà, és senzilla i molt gustosa. I la millor forma de celebrar l'#hummusday és preparant i menjant hummus. Us animeu? Aquí us deixem quatre receptes ben diferents d'aquesta crema. Que vagi de gust!

01 Hummus de carbassa

Hummus de carbassa Getty Images

Hummus de carbassa

Comencem amb l'hummus de carbassa. Barregeu l'hortalissa amb el suc de llimona, la pasta de tahina i els cigrons fins que aconseguiu la pasta. Acompanyeu el plat amb els pebrots tallats a rodanxes i uns bastonets de pa. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

02 Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta AJJ Estudi

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Aquesta recepta d'en Jani Paasikoski és un segon plat que us encantarà. Enforneu les albergínies i barregeu-les amb la tahina i el suc de llimona. Prepareu una vinagreta amb els tomàquets cherry, la ceba vermella i l'oli de sèsam. Acompanyeu l'hummus amb els filets de llobarro. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

03 Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

No podem deixar-nos l'hummus tradicional. És un plat que us aguantarà tota la setmana sense problema, ideal per fer un batch cooking! Tritureu els cigrons amb els alls, la tahina i el suc de llimona fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia. Tingueu a mà les verdures que preferiu i ja teniu l'acompanyament per l'hummus. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

04 Hummus de bròquil

Hummus de bròquil

Hummus de bròquil

Aquest hummus de bròquil és senzill i ràpid. Bulliu el bròquil i mescleu-lo amb els cigrons, la tahina i el suc de llimona. Decoreu el plat amb comí, pinyons i unes tortillas de blat. Nyam!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto