Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Dia de l'hummus: 4 plats que heu de tastar

El puré de cigrons que triomfa a tot arreu

CUINA.CAT

13/05/2020

Un dels plats vegetarians més nutritius i valorats del món. La recepta, originària de l'Orient Mitjà, és senzilla i molt gustosa. I la millor forma de celebrar l'#hummusday és preparant i menjant hummus. Us animeu? Aquí us deixem quatre receptes ben diferents d'aquesta crema. Que vagi de gust!

01 Hummus de carbassa

Hummus de carbassa Getty Images

Hummus de carbassa

Comencem amb l'hummus de carbassa. Barregeu l'hortalissa amb el suc de llimona, la pasta de tahina i els cigrons fins que aconseguiu la pasta. Acompanyeu el plat amb els pebrots tallats a rodanxes i uns bastonets de pa. Que vagi de gust!

Llegiu la recepta completa

02 Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta AJJ Estudi

Hummus d'albergínia amb llobarro i vinagreta

Aquesta recepta d'en Jani Paasikoski és un segon plat que us encantarà. Enforneu les albergínies i barregeu-les amb la tahina i el suc de llimona. Prepareu una vinagreta amb els tomàquets cherry, la ceba vermella i l'oli de sèsam. Acompanyeu l'hummus amb els filets de llobarro. Boníssim!

Llegiu la recepta completa

03 Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

Hummus tradicional de cigrons amb crudités

No podem deixar-nos l'hummus tradicional. És un plat que us aguantarà tota la setmana sense problema, ideal per fer un batch cooking! Tritureu els cigrons amb els alls, la tahina i el suc de llimona fins a obtenir una pasta cremosa i homogènia. Tingueu a mà les verdures que preferiu i ja teniu l'acompanyament per l'hummus. Bon profit!

Llegiu la recepta completa

04 Hummus de bròquil

Hummus de bròquil

Hummus de bròquil

Aquest hummus de bròquil és senzill i ràpid. Bulliu el bròquil i mescleu-lo amb els cigrons, la tahina i el suc de llimona. Decoreu el plat amb comí, pinyons i unes tortillas de blat. Nyam!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: