CUINA.CAT
06/09/2020Ara sí, ja és oficial. S’acaba l’estiu i comença la tardor. I des del CUINA ho volem celebrar de la millor manera possible: amb un bon arròs! Ens acompanyeu? Us proposem unes quantes receptes irresistibles.
Arròs de muntanya amb ànec i bolets Enrique Marco
Comencem el receptari amb l’opció perfecta per a un diumenge familiar: un arròs de muntanya amb ànec i bolets. Fregiu el greix d’ànec amb els bolets i l’arròs. Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d’ànec. No us oblideu del 'foie-gras', donarà un sabor peculiar a l’arròs!
Arròs de peix amb crosta
Més fàcil, impossible! Peleu les gambes i trossegeu el rap a daus. Per al fumet, ofegueu les verdures tallades i afegiu-hi els caps, les closques de gamba i el peix de roca. Salteu el rap i les cues de gamba i sofregiu-ho amb l’arròs. Cobriu l’arròs amb l’ou batut i acabeu-ne la cocció al forn fins que es faci crosta. Arròs ben cruixent... Què espereu?
Arròs negre amb sípia i llagostins Becky Lawton
L’arròs negre per excel·lència. No hi podia faltar, oi? Només us calen els sipions, els llagostins pelats i la tinta del calamar per fer el plat. Completeu el sofregit amb tomàquet i all picat. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 20 minuts.
Paella valenciana
Els clàssics mai fallen. Us atreviu a preparar una autèntica paella valenciana?
Arròs de bacallà i verdures
Acabem el receptari amb un arròs de categoria: amb bacallà i verdures. Només un consell: vigileu amb el punt de cocció del bacallà!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: