Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors arrossos per començar la tardor

Un grapat d’arrossos per començar bé la tardor

CUINA.CAT

06/09/2020

Ara sí, ja és oficial. S’acaba l’estiu i comença la tardor. I des del CUINA ho volem celebrar de la millor manera possible: amb un bon arròs! Ens acompanyeu? Us proposem unes quantes receptes irresistibles. 

01 Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Arròs de muntanya amb ànec i bolets Enrique Marco

Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Comencem el receptari amb l’opció perfecta per a un diumenge familiar: un arròs de muntanya amb ànec i bolets. Fregiu el greix d’ànec amb els bolets i l’arròs. Incorporeu-hi el sofregit de ceba i les cuixes d’ànec. No us oblideu del 'foie-gras', donarà un sabor peculiar a l’arròs! 

02 Arròs de peix amb crosta

Arròs de peix amb crosta

Arròs de peix amb crosta

Més fàcil, impossible! Peleu les gambes i trossegeu el rap a daus. Per al fumet, ofegueu les verdures tallades i afegiu-hi els caps, les closques de gamba i el peix de roca. Salteu el rap i les cues de gamba i sofregiu-ho amb l’arròs. Cobriu l’arròs amb l’ou batut i acabeu-ne la cocció al forn fins que es faci crosta. Arròs ben cruixent... Què espereu?

03 Arròs negre amb sípia i llagostins

Arròs negre amb sípia i llagostins Becky Lawton

Arròs negre amb sípia i llagostins

L’arròs negre per excel·lència. No hi podia faltar, oi? Només us calen els sipions, els llagostins pelats i la tinta del calamar per fer el plat. Completeu el sofregit amb tomàquet i all picat. Afegiu-hi l’arròs i deixeu-lo coure 20 minuts. 

04 Paella valenciana

Paella valenciana

Paella valenciana

Els clàssics mai fallen. Us atreviu a preparar una autèntica paella valenciana?

05 Arròs de bacallà i verdures

Arròs de bacallà i verdures

Arròs de bacallà i verdures

Acabem el receptari amb un arròs de categoria: amb bacallà i verdures. Només un consell: vigileu amb el punt de cocció del bacallà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto