Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els millors arrossos per fer a l'estiu

L'estiu és una gran època per gaudir d'un bon plat d'arròs

29/07/2020
01 Arròs de gambes de Vilanova

Arròs de gambes de Vilanova Miquel Àngel Roque

Arròs de gambes de Vilanova

Un arròs amb gust a mar? Ideal per a l'estiu! Per començar la nostra tria, us proposem aquest arròs amb gambes i pèsols. 

02 Arròs de tripa de bacallà

Arròs de tripa de bacallà

Arròs de tripa de bacallà

El bacallà, ja ho sabem, és com el porc del mar: Se n'aprofita tot! En aquest cas, utilitzarem cap i espines per fer-ne un bon brou i la tripa per l'arròs. Espectacular. 

03 Arròs amb conill i verdures a la cocota

Arròs amb conill i verdures a la cocota

Arròs amb conill i verdures a la cocota

Un altre arròs ideal per a l'estiu és el de conill. Un aliment habitual de les nostres paelles que, aquest cop, us proposem que els feu en una cocota. Boníssim!

04 Arròs amb menta i faves

Arròs amb menta i faves

Arròs amb menta i faves

Un dels arrossos més refrescants que trobareu en aquest receptari: amb menta, faves i tofu. És, per tant, totalment apte per a vegans i vegetarians. Atreviu-vos a fer-lo!

05 Risotto d'espàrrecs verds i gorgonzola

Risotto d'espàrrecs verds i gorgonzola

Arròs negre amb carxofes i calamars

L'arròs negre és ideal per a l'estiu però la recepta que us proposem, encara més: amb carxofes, que li aporten un toc fresc, i calamars! 

06 Amanida d'arròs basmati amb cigrons i feta

Amanida d'arròs basmati amb cigrons i feta Becky Lawton

Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

L'arròs basmati és, d'entrada, un dels més adeqüats per a l'estiu pel seu toc aromàtic. I si el barregem amb arròs salvatge, pèsols, menta i raves, tindrem una amanida d'arròs d'allò més refrescant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto