CUINA.CAT
27/01/2020Detractors de la xocolata, us haureu de rendir davant les nostres armes: receptes espectaculars que us convertiran en fidels de la nostra deessa! Estan per llepar-se'n els dits.
Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau Becky Lawton
Menta amb xocolata és una combinació que no falla mai. En aquesta ocasió els elements de les postres són crema de menta amb gelat de xocolata i es decora amb Peta Zetas i làmines de brick de xocolata. Per llepar-se'n els dits!
Coulant de xocolata Alícia
Quan dieu aquest nom segur que ja us ve salivera... doncs espereu a tastar-ho. La gràcia del coulant és que és cuit per fora i desfet per dins, si voleu aconseguir aquest resultat no el deixeu més de 8 minuts al forn!
Brioix amb mousse de xocolata Becky Lawton
Brioix amb mousse de xocolata o bocins de plaer, més ben dit. Aquestes pastes de brioix farcides de mousse de xocolata i amb xocolata blanca ratllada per sobre us faran gaudir!
Textures de xocolata
Sí, xocolata, sí! Fins aquí hi estem d'acord, però com? No patiu, sabem que entre coses que agraden costa molt establir preferències, per això amb aquestes postres us evitem aquest estrès: gelat, natilla i mousse tot en un!
Brownie de xocolata i nous Gemma Clofent
Diu la llegenda que el brownie va néixer el 1987 quan un pastisser nord-americà volia fer un pa de pessic i es va oblidar de posar-hi llevat, creant un pastís més compacte. Posteriorment se li va incorporar la xocolata i va esdevenir el pastís que coneixem avui. Tant de bo tots els errors fossin com aquest.
Milfulls de xocolata
Si voleu unes postres més delicades, opteu per fer unes làmines finíssimes de xocolata negra i intercaleu-les amb nata trufada. Amb només tres ingredients us podreu fer un molt bon regal culinari!
Trufes gelades
Si sou persones intenses, escolliu unes postres d'acord amb vosaltres. Amb les trufes, fareu un viatge a la xocolata més pura. No és extrany, doncs, que se serveixi en racions petites, oi?
Pastís de Sacher Gemma Clofent
El pastís Sacher és patrimoni gastronòmic de Viena, però per la seva exquisidesa és fàcil trobar-la arreu del món. Consta de dues capes de pa de pessic unides amb melmelada, en aquest cas de gerds i cobertes amb xocolata. Si no n'heu fet mai, ara teniu l'oportunitat!
Gotets de vainilla, cafè i cacau Gemma Clofent
Aquests gotets tenen colors degradants: el marró fosc, de la crema de xocolata, el marró clar, del quallat de cafè i el blanc groguenc de l'escuma de llet amb polpa de vainilla. Si els hi feu als vostres convidats, els deixareu bocabadats!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.