Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors postres amb xocolata

Honreu la deessa de la rebosteria

CUINA.CAT

27/01/2020

Detractors de la xocolata, us haureu de rendir davant les nostres armes: receptes espectaculars que us convertiran en fidels de la nostra deessa! Estan per llepar-se'n els dits. 

01 Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau

Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau Becky Lawton

Crema de menta amb gelat, Peta Zetas i cruixent de cacau

Menta amb xocolata és una combinació que no falla mai. En aquesta ocasió els elements de les postres són crema de menta amb gelat de xocolata i es decora amb Peta Zetas i làmines de brick de xocolata. Per llepar-se'n els dits!

Llegiu la recepta completa 

 

 

02 Coulant de xocolata Alícia

Coulant de xocolata Alícia

Coulant de xocolata Alícia

Quan dieu aquest nom segur que ja us ve salivera... doncs espereu a tastar-ho. La gràcia del coulant és que és cuit per fora i desfet per dins, si voleu aconseguir aquest resultat no el deixeu més de 8 minuts al forn!

Llegiu la recepta completa

03 Brioix amb mousse de xocolata

Brioix amb mousse de xocolata Becky Lawton

Brioix amb mousse de xocolata

Brioix amb mousse de xocolata o bocins de plaer, més ben dit. Aquestes pastes de brioix farcides de mousse de xocolata i amb xocolata blanca ratllada per sobre us faran gaudir!

Llegiu la recepta completa

04 Textures de xocolata

Textures de xocolata

Textures de xocolata

Sí, xocolata, sí! Fins aquí hi estem d'acord, però com? No patiu, sabem que entre coses que agraden costa molt establir preferències, per això amb aquestes postres us evitem aquest estrès: gelat, natilla i mousse tot en un!

Llegiu la recepta completa

05 Brownie de xocolata i nous

Brownie de xocolata i nous Gemma Clofent

Brownie de xocolata i nous

Diu la llegenda que el brownie va néixer el 1987 quan un pastisser nord-americà volia fer un pa de pessic i es va oblidar de posar-hi llevat, creant un pastís més compacte. Posteriorment se li va incorporar la xocolata i va esdevenir el pastís que coneixem avui. Tant de bo tots els errors fossin com aquest.

Llegiu la recepta completa

06 Milfulls de xocolata

Milfulls de xocolata

Milfulls de xocolata

Si voleu unes postres més delicades, opteu per fer unes làmines finíssimes de xocolata negra i intercaleu-les amb nata trufada. Amb només tres ingredients us podreu fer un molt bon regal culinari!

Llegiu la recepta completa

07 Trufes gelades

Trufes gelades

Trufes gelades

Si sou persones intenses, escolliu unes postres d'acord amb vosaltres. Amb les trufes, fareu un viatge a la xocolata més pura. No és extrany, doncs, que se serveixi en racions petites, oi?

Llegiu la recepta completa

08 Pastís Sacher

Pastís Sacher Gemma Clofent

Pastís Sacher

El pastís Sacher és patrimoni gastronòmic de Viena, però per la seva exquisidesa és fàcil trobar-la arreu del món. Consta de dues capes de pa de pessic unides amb melmelada, en aquest cas de gerds i cobertes amb xocolata. Si no n'heu fet mai, ara teniu l'oportunitat!

Llegiu la recepta completa

 

09 Gotets de vainilla, cafè i cacau

Gotets de vainilla, cafè i cacau Gemma Clofent

Gotet de vainilla, cafè i cacau

Aquests gotets tenen colors degradants: el marró fosc, de la crema de xocolata, el marró clar, del quallat de cafè i el blanc groguenc de l'escuma de llet amb polpa de vainilla. Si els hi feu als vostres convidats, els deixareu bocabadats!

Llegiu la recepta completa

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto