Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes de Carme Ruscalleda

Una selecció de les millors receptes de la xef de Sant Pol de Mar

CUINA.CAT

19/06/2020
01 Pastís de taronja

Pastís de taronja Becky Lawton

Pastís de taronja

Comencem amb una recepta totalment irresistible: Un pastís de taronja fet amb estèvia en comptes de sucre. Boníssim! 

02 Minestra de verdures

Minestra de verdures Becky Lawton

Minestra de verdures

Una minestra de verdures? Sí. Però no té res a veure amb el que us imagineu! Haureu de tallar les verdures en diversos talls com mirepoix, jardinera o xifonada, però s'ho val. Una minestra totalment diferent. 

03 Croquetes d'algues i arròs

Croquetes d'algues i arròs

Croquetes d'algues i arròs

A qui no li agraden les croquetes? És un dels plats preferits de molts de nosaltres i, per això, us proposem una receta diferent: amb arròs carnaroli i algues. No digueu que no abans de tastar-les! Són addictives. 

04 Botifarra de perol i festucs

Botifarra de perol i festucs

Botifarra de perol i festucs

Si us agrada la botifarra de perol, no dubteu més i poseu-vos a fer aquesta terrina de botifarra de perol i festucs. No és una recepta ràpida, l'haureu de fer al bany maria, però el resultat està per llepar-se'n els dits. 

05 Tepache

Tepache Becky Lawton

Tepache

I d'una recepta lenta passem a una que es fa ràpidament: un Tepache. Una beguda fermentada elaborada amb la pell i la pell de les pinyes, típica de Mèxic. 

06 Ramen

Ramen Becky Lawton

Ramen a la catalana

I de Mèxic passem al Japó, país amb el que Carme Ruscalleda hi té una forta vinculació. El que ens proposa, però, és la versió nostrada d'un clàssic de la cuina nipona: el ramen. Nyam! 

07 Fideuada vegetal, mar i horta

Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton

Fideuada vegetal, mar i horta

Els països asiàtics, americans i nòrdics són grans consumidors d'algues. I, d’uns anys ençà, nosaltres també ens hem anat acostumant a fer servir productes com nori, kombu, wakame, agar-agar i mongeta de mar, enciam de mar i raïm de mar. Les algues són, també,  una de les protagonistes d'aquesta curiosa i boníssima fideuada.

08 'Gua Bao'

'Gua Bao' Becky Lawton

Gua Bao

La febre pel menjar asiàtic continua amb força. Ara, és el torn dels entrepans més populars als carrers de Taiwan. Us expliquem tots els secrets d’aquests panets flonjos que ens permeten mil i una combinacions de sabors tot variant-ne el farciment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: