CUINA.CAT
19/06/2020Pastís de taronja Becky Lawton
Comencem amb una recepta totalment irresistible: Un pastís de taronja fet amb estèvia en comptes de sucre. Boníssim!
Minestra de verdures Becky Lawton
Una minestra de verdures? Sí. Però no té res a veure amb el que us imagineu! Haureu de tallar les verdures en diversos talls com mirepoix, jardinera o xifonada, però s'ho val. Una minestra totalment diferent.
Croquetes d'algues i arròs
A qui no li agraden les croquetes? És un dels plats preferits de molts de nosaltres i, per això, us proposem una receta diferent: amb arròs carnaroli i algues. No digueu que no abans de tastar-les! Són addictives.
Botifarra de perol i festucs
Si us agrada la botifarra de perol, no dubteu més i poseu-vos a fer aquesta terrina de botifarra de perol i festucs. No és una recepta ràpida, l'haureu de fer al bany maria, però el resultat està per llepar-se'n els dits.
Tepache Becky Lawton
I d'una recepta lenta passem a una que es fa ràpidament: un Tepache. Una beguda fermentada elaborada amb la pell i la pell de les pinyes, típica de Mèxic.
Ramen Becky Lawton
I de Mèxic passem al Japó, país amb el que Carme Ruscalleda hi té una forta vinculació. El que ens proposa, però, és la versió nostrada d'un clàssic de la cuina nipona: el ramen. Nyam!
Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton
Els països asiàtics, americans i nòrdics són grans consumidors d'algues. I, d’uns anys ençà, nosaltres també ens hem anat acostumant a fer servir productes com nori, kombu, wakame, agar-agar i mongeta de mar, enciam de mar i raïm de mar. Les algues són, també, una de les protagonistes d'aquesta curiosa i boníssima fideuada.
'Gua Bao' Becky Lawton
La febre pel menjar asiàtic continua amb força. Ara, és el torn dels entrepans més populars als carrers de Taiwan. Us expliquem tots els secrets d’aquests panets flonjos que ens permeten mil i una combinacions de sabors tot variant-ne el farciment.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.