Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes amb ous

Unes quantes receptes que tenen l'ou com a principal protagonista

CUINA.CAT

14/07/2020

Els ous són uns ingredients molt versàtils a la cuina i els podem trobar en centenars de receptes. Us proposem algunes de les nostres preferides. 

01 Ous a la mallorquina

Ous a la mallorquina

Ous a la mallorquina

Ous, sobrassada, un panet i una mica de sal. És tot el que necessitareu per fer aquesta meravella típica de Mallorca que, si encara no l'heu tastat, us farà perdre el cap.

02 Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa

Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa Becky Lawton

Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa

Una altra recepta fàcil de fer que us pot solucionar més d'un sopar. Una bona torrada amb tomàquet, uns quants bolets silvestres, un ou amb camisa i ja ho teniu!

03 Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines

Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines Becky Lawton

Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines

Un altre plat senzill i boníssim. Hi ha res millor que unes bones patates palla fregides amb un ou escalfat?

04 Torrada amb crema de carxofes i ous remenats

Torrada amb crema de carxofes i ous remenats

Torrada amb crema de carxofes i ous remenats

Una altra torrada que us salvarà un sopar o, fins i tot, uns entrants quan tingueu convidats. Facilíssim de fer: pa, carxofes en conserva, ous i poc més. Nyam!

05 Ous remenats amb bolets saltats

Ous remenats amb bolets saltats Becky Lawton

Ous remenats amb bolets saltats

Els ous remenats són, probablement, una de les elaboracions més habituals a casa nostra. Aquest cop, us recomanem acompanyar-los d'uns quants bolets de temporada. Qui s'hi apunta?

06 Ous ferrats amb bacallà ajoarriero

Ous ferrats amb bacallà ajoarriero

Ous ferrats amb bacallà ajoarriero

L'ajoarriero és una pasta típica d'Aragó, Navarra, Conca, Castella i Lleó i el País Basc elaborada amb patates, all, ou i oli, ideal per acompanyar el peix. Nosaltres us proposem que el feu amb bacallà i ho acompanyeu d'un bon ou ferrat. 

07 Cassola d'ous, tòfona i pernil

Cassola d'ous, tòfona i pernil Becky Lawton

Cassola d'ous, tòfona i pernil

Ous, nata i pernil? Gran combinació! Atreviu-vos a fer aquesta recepta! 

08 Truita de bacallà

Truita de bacallà Pau Esculies

Truita de bacallà

Si us ha sobrat una mica de bacallà de l'ajoarriero, no dubteu més i feu una bona truita de bacallà. És boníssima! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: