CUINA.CAT
14/07/2020Els ous són uns ingredients molt versàtils a la cuina i els podem trobar en centenars de receptes. Us proposem algunes de les nostres preferides.
Ous a la mallorquina
Ous, sobrassada, un panet i una mica de sal. És tot el que necessitareu per fer aquesta meravella típica de Mallorca que, si encara no l'heu tastat, us farà perdre el cap.
Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa Becky Lawton
Una altra recepta fàcil de fer que us pot solucionar més d'un sopar. Una bona torrada amb tomàquet, uns quants bolets silvestres, un ou amb camisa i ja ho teniu!
Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines Becky Lawton
Un altre plat senzill i boníssim. Hi ha res millor que unes bones patates palla fregides amb un ou escalfat?
Torrada amb crema de carxofes i ous remenats
Una altra torrada que us salvarà un sopar o, fins i tot, uns entrants quan tingueu convidats. Facilíssim de fer: pa, carxofes en conserva, ous i poc més. Nyam!
Ous remenats amb bolets saltats Becky Lawton
Els ous remenats són, probablement, una de les elaboracions més habituals a casa nostra. Aquest cop, us recomanem acompanyar-los d'uns quants bolets de temporada. Qui s'hi apunta?
Ous ferrats amb bacallà ajoarriero
L'ajoarriero és una pasta típica d'Aragó, Navarra, Conca, Castella i Lleó i el País Basc elaborada amb patates, all, ou i oli, ideal per acompanyar el peix. Nosaltres us proposem que el feu amb bacallà i ho acompanyeu d'un bon ou ferrat.
Cassola d'ous, tòfona i pernil Becky Lawton
Ous, nata i pernil? Gran combinació! Atreviu-vos a fer aquesta recepta!
Truita de bacallà Pau Esculies
Si us ha sobrat una mica de bacallà de l'ajoarriero, no dubteu més i feu una bona truita de bacallà. És boníssima!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: