Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes amb ous

Unes quantes receptes que tenen l'ou com a principal protagonista

CUINA.CAT

14/07/2020

Els ous són uns ingredients molt versàtils a la cuina i els podem trobar en centenars de receptes. Us proposem algunes de les nostres preferides. 

01 Ous a la mallorquina

Ous a la mallorquina

Ous a la mallorquina

Ous, sobrassada, un panet i una mica de sal. És tot el que necessitareu per fer aquesta meravella típica de Mallorca que, si encara no l'heu tastat, us farà perdre el cap.

02 Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa

Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa Becky Lawton

Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa

Una altra recepta fàcil de fer que us pot solucionar més d'un sopar. Una bona torrada amb tomàquet, uns quants bolets silvestres, un ou amb camisa i ja ho teniu!

03 Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines

Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines Becky Lawton

Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines

Un altre plat senzill i boníssim. Hi ha res millor que unes bones patates palla fregides amb un ou escalfat?

04 Torrada amb crema de carxofes i ous remenats

Torrada amb crema de carxofes i ous remenats

Torrada amb crema de carxofes i ous remenats

Una altra torrada que us salvarà un sopar o, fins i tot, uns entrants quan tingueu convidats. Facilíssim de fer: pa, carxofes en conserva, ous i poc més. Nyam!

05 Ous remenats amb bolets saltats

Ous remenats amb bolets saltats Becky Lawton

Ous remenats amb bolets saltats

Els ous remenats són, probablement, una de les elaboracions més habituals a casa nostra. Aquest cop, us recomanem acompanyar-los d'uns quants bolets de temporada. Qui s'hi apunta?

06 Ous ferrats amb bacallà ajoarriero

Ous ferrats amb bacallà ajoarriero

Ous ferrats amb bacallà ajoarriero

L'ajoarriero és una pasta típica d'Aragó, Navarra, Conca, Castella i Lleó i el País Basc elaborada amb patates, all, ou i oli, ideal per acompanyar el peix. Nosaltres us proposem que el feu amb bacallà i ho acompanyeu d'un bon ou ferrat. 

07 Cassola d'ous, tòfona i pernil

Cassola d'ous, tòfona i pernil Becky Lawton

Cassola d'ous, tòfona i pernil

Ous, nata i pernil? Gran combinació! Atreviu-vos a fer aquesta recepta! 

08 Truita de bacallà

Truita de bacallà Pau Esculies

Truita de bacallà

Si us ha sobrat una mica de bacallà de l'ajoarriero, no dubteu més i feu una bona truita de bacallà. És boníssima! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto