CUINA.CAT
18/12/2019La tòfona, blanca o negra, destaca per un gust complex i una aroma potent que embriaga o, tot el contrari, desperta el rebuig dels nassos més delicats. Per això cal fer-la servir en dosis petites per convertir-la en un detall de sabor rústic incomparable. Gaudiu de la tòfona en aquestes receptes senzilles i de cocció curta.
Crema de tòfona i bolets Food Photos / Cristina Rivarola
La tòfona és present en diferents ingredients d’aquesta recepta: com a mantega de tòfona, com a tòfona natural i com a oli de tòfona; juntes donen un sabor molt especial a la crema de bolets.
Filet de vedella amb mantega de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola
Si sou dels qui us agrada acompanyar la vedella amb una rodanxa de formatge de cabra, proveu de conjuntar-la amb mantega de tòfona elaborada per vosaltres mateixos. El resultat serà espectacular.
Tallarines amb carbonara de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola
Pugeu a un nivell superior la salsa carbonara que soleu preparar afegint tòfona a la nata. La recepta és la tradicional, però amb aquest afegit farà un salt qualitatiu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.