Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Plats amb tòfona

Coneix com treure partit a aquest fong tan singular

CUINA.CAT

18/12/2019

La tòfona, blanca o negra, destaca per un gust complex i una aroma potent que embriaga o, tot el contrari, desperta el rebuig dels nassos més delicats. Per això cal fer-la servir en dosis petites per convertir-la en un detall de sabor rústic incomparable. Gaudiu de la tòfona en aquestes receptes senzilles i de cocció curta. 

 

01 Crema de tòfona amb bolets

Crema de tòfona amb bolets Food Photos / Cristina Rivarola

Crema de tòfona i bolets

La tòfona és present en diferents ingredients d’aquesta recepta: com a mantega de tòfona, com a tòfona natural i com a oli de tòfona; juntes donen un sabor molt especial a la crema de bolets.

Llegiu la recepta completa

02 Filet de vedella amb mantega de tòfona

Filet de vedella amb mantega de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Filet de vedella a la graella amb mantega de tòfona

Si sou dels qui us agrada acompanyar la vedella amb una rodanxa de formatge de cabra, proveu de conjuntar-la amb mantega de tòfona elaborada per vosaltres mateixos. El resultat serà espectacular.

Llegiu la recepta completa

03 Tallarines amb carbonara de tòfona

Tallarines amb carbonara de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Tallarines amb carbonara de tòfona

Pugeu a un nivell superior la salsa carbonara que soleu preparar afegint tòfona a la nata. La recepta és la tradicional, però amb aquest afegit farà un salt qualitatiu.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto